Ingyenes kiadással búcsúzik a Battalion 1944

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 11.
  • Gyászhír
Link másolása
Emlékeztek még a Battalion 1944-re? A szépreményű második világháborús lövölde pályafutása lényegében véget ért, a fejlesztők egy ingyenes kiadással búcsúztatják a játékot.

A Battalion 1944 célja az volt, hogy megidézze az első Call of Duty-játékok multiplayer meccseit, és bár a projekt rendkívül ígéretesnek tűnt (hiszen még a Square Enix indie fejlesztőket babusgató részlege is felkarolta, sőt tulajdonrészt is vásárolt a stúdióban), a minap a Bulkhead csapata bejelentette, hogy az anyag pályafutása lényegében véget ért.

A közlemény szerint a fejlesztők és a Square Enix Collective együttműködése nem részletezett okokból lezárult, ennek megfelelően a 2016-os Kickstarter-kampány óta ígért konzolos verziót sem fogják elkészíteni - a gyűjtést pénzzel támogató játékosok természetesen visszakapják a pénzüket, ha erre vártak. Ezenkívül a Battalion 1944-et nem árusítják tovább ebben a formában - helyette egy ingyenes, úgynevezett Legacy-kiadást tesznek majd közzé.

A Battalion 1944 ingyenes változata egyébként nem tűnik alibimunkának, láthatóan kitettek magukért a fejlesztők, hogy méltóságteljesen búcsúzhassanak: az alapjátékból minden jót átemelő lövölde vizuális ráncfelvarrást kapott, hoz magával harminc új fegyvert, és a britek is elérhetőek lesznek benne játszható frakcióként. A Battalion: Legacy augusztus 16-án érkezik.

A Bulkhead egyébként már javában dolgozik a következő játékán, az Unreal Engine 5 hajtotta Wardogson, erről azonban még nem árulhatnak el további részleteket.

2.
2.
Heldengeist
Ez sose volt szépreményű.
1.
1.
crytek
Nem kár érte ,ha egy pár órás singlere sem futotta
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...