Így fest a XIII Remake javított kiadása

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
A Microids úgy döntött, hogy nem hagyja annyiban a XIII Remake botrányos minőségét, és egy másik fejlesztőcsapattal gatyába rázza a játékot. Most megnézhetjük, hogyan sikerült az átalakítás!

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Microids úgy döntött, remake-eli az XIII remake-jét, miután a 2020-ban megjelent játék egészen botrányosan sikerült - ilyen alacsony pontszámokat mi sem osztogatunk túl sűrűn!

A legtöbb kritika a játék grafikai stílusát érte, amiért az eredeti remake fejlesztője, a PlayMagic szakított a jól ismert képregényes megjelenítéssel, és érthetetlen módon sokkal valósághűbbre igyekezett venni a formulát. Az új változat igyekszik kiköszörülni ezt a csorbát, és most ti is megnézhetitek egy gyors gameplay videó erejéig, hogyan sikerült a javítás:

A szeptember 13-án érkező ingyenes frissítésen egyébként már egy másik csapat, a francia Tower Five dolgozik, amely a nyilvánvaló hibák javítása mellett 60 fps-t és multiplayer módot is ígér. A patch érkezésével párhuzamosan Nintendo Switchre is elérhetővé válik a remake.

4.
4.
crytek
#3: Nem is baj az inkább legyen ilyen mint pl returnal féle játszhatatlan...
3.
3.
markoci555
Ez valami szörnyű, mármint nem a javítás, azt nem tudom mihez viszonyítani mert nagy ívben elkerültem a hírek után, hanem a videó gameplay-re mondom, hogy iszonyatos. Gondolom easy módon kontrollerrel, aim assist-al van nyomva... kimegy a nyílt terepre, 5-en lőnek rá, ő vígan elfutkorászik, dobál 1-2 gránátot meg ilyenek, és ott a probléma, hogy ez official gameplay trailer, nem valami random Jóska belinkelt videója
2.
2.
Nate Hope
Szerintem ennek már mindegy.
1.
1.
crytek
Hogy? Mellé rakhatták volna a "régit" én semmi változást nem vélek felfedezni így elsőre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...