El sem hisszük: megjelenési dátumot kapott a Dead Island 2

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Idő előtt felkerült az Amazon oldalára a Deep Silver hányattatott sorsú zombis játékának előrendelői felülete - megjelenési dátumot és egy csokornyi képet is kaptunk mellé.

Bizonyára mindenki emlékszik a Dead Island 2 ikonikus leleplező videójára - ha nem, akkor megnézhetjük a Goat Simulator-változatát. 2014 óta rengeteg idő telt el, a projekt nagyon rögös utat járt be azóta, de végre úgy tűnik, hogy hamarosan megjelenhet a produktum.

Eredetileg a Dead Island: Riptide fejlesztőcsapata, a Techland kezdett el dolgozni rajta, de mivel ők átpártoltak a Dying Lighthoz, így a projektet a Spec Ops: The Line mögött álló Yager Development kapta meg. Ők végül nem hozták a tőlük elvárt szintet, így 2019-ben a Deep Silver belsős stúdiója, a Homefront: Revolution alkotója, a Dambuster Studios kapta meg a Dead Island 2 fejlesztésének lehetőségét, és nagyon úgy tűnik, hogy sikerrel vették az akadályokat. Most idő előtt felkerült az Amazon oldalára a játék előrendelői felülete, mellé pedig egy csokornyi screenshot és egy leírás is dukál. 

A leírás alapján egy túlélőt alakítunk, aki immunis a zombik harapására, ezt előnyünkre fordítva kell felvennünk velük a harcot Los Angeles napos városában. Hat egyedi tulajdonságokkal rendelkező karakter közül választhatunk, valamint nagyon részletes skillrendszert kapunk, melyet bármikor újraoszthatunk magunknak. A játék továbbá élethű megjelenést és mozgást ígér a zombik esetén.

A Dead Island 2 az oldal alapján 2023. február 3-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra.

2.
2.
markoci555
mik ezek a kis képek? gk-val van baj vagy csak ezekre futotta alapból? :D
1.
1.
crytek
Szeretjük a zombi hentet.Várom ezerrel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...