Szivárognak a dátumok az Activision Blizzard játékai kapcsán

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 18.
  • Pletyka
Link másolása
Ez a szivárgások napja, most épp a World of Warcraft: Dragonflight és a Call of Duty: Warzone 2 megjelenési dátuma, valamint a Diablo IV előrendelésének startja szivároghatott ki.

Újabb szivárgások az Activision Blizzard háza táján, ezúttal a cég minden idei tervezett megjelenéséről lehullt a lepel (via Charlie Intel) - egy ismeretlen forrás közzétett egy hivatalosnak tűnő dokumentumot, ebből derültek ki a kulcsfontosságú részletek. A World of Warcraft Classic: Wrath of the Lich king kiegészítőjének a megjelenését maga a Blizzard is megerősítette tegnap (az időeltolódás miatt egy nappal korábbi dátum, szeptember 26. látható a dokumentuman), így könnyen lehet, hogy a többi játékhoz írt dátum is helytálló. Ez alapján a World of Warcraft: Dragonflight előzetes frissítése október 25-én érkezik, míg maga a kiegészítő november 28-án.

Az emlegetett dokumentum kulcsfontosságú részletei.

A Call of Duty esetén a Cortez kódnév a Modern Warfare II-re utal, ami mellett szintén korrekt megjelenési dátum szerepel (szintén az időeltolódás miatt van egy nappal korábbi dátum a cellában). A Warzone 2 premieridőpontja új, a dokumentum alapján november 16-án jelenik meg a közkedvelt battle royale-játék folytatása. További érdekesség, hogy a dokumentum alapján a Diablo IV előrendelése még idén, egész pontosan december 8-án indul a The Game Awards apropóján. A cég egyelőre nem erősítette meg ezeket a dátumokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...