Előzményregényt kap a Star Wars Jedi: Survivor

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyelőre meglehetősen keveset tudunk a Star Wars Jedi: Fallen Order és az azt követő Survivor közti eseményekről. Ezt a két játékot összekötő regény orvosolja majd.

Mi már a bejelentése óta tűkön ülve várjuk a Star Wars Jedi: Survivor érkezését, de úgy tűnik, hogy a játék megjelenése előtt is lesz még dolgunk Cal Kestisszel. Megtudhattuk ugyanis, hogy jövő év március 7-én megjelenik egy új regény, a Star Wars Jedi: Battle Scars, melynek története a Fallen Order és a Survivor közti időszak eseményeit dolgozza fel. A könyvet egyébként a Marvel- és DC-fronton is veteránnak számító Sam Maggs írja, aki nem mellesleg az újra sínen lévő Star Wars: Knights of the Old Republic-remake fejlesztésébe is besegít.

Ahogy a Star Wars Jedi: Survivor, úgy a Star Wars Jedi: Battle Scars történetéről sem tudtunk meg egyelőre érdemi részleteket, jó hír viszont, hogy nem ez lesz az egyetlen témába vágó nyomtatott újdonság. Május 2-án egy art bookot is kap az új videojáték, így a gyűjtők már előre dörzsölhetik a markukat. A Star Wars Jedi: Survivor egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de a fentiek alapján nem lepődnénk meg, ha szintén május környékén térne vissza Cal, BD-1 és a Mantis legénysége.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...