Új stúdió vette át a Star Wars: Knights of the Old Republic-remake fejlesztését

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 18.
  • Hír
Link másolása
Az Aspyr Media kezei alatt vakvágányra futott a Star Wars: Knights of the Old Republic-remake fejlesztése, a projekt azonban szerencsére nincs elveszve. Valószínűleg a Saber Interactive folytathatja a munkálatokat.

Néhány héttel ezelőtt szomorúan számoltunk be arról, hogy milyen nagy bajban van a remake formájában visszatérő Star Wars: Knights of the Old Republic. A legendás szerepjáték újrázását vezénylő Aspyr Media üres kasszákkal, vakvágányra futva kénytelen volt beszüntetni a játék fejlesztését - a kellemetlen ügy miatt még fejek is hullottak a vállalat vezetőségénél.

A jó hír azonban az, hogy a remake nincs elveszve, úgy tűnik ugyanis, hogy a projektbe már korábban is besegítő a Saber Interactive vehette át a fejlesztési munkálatokat. Erre az Embracer Group legutóbbi üzleti tájékoztatóján elhangzott bejelentésekből (via VGC) következtethetünk - habár valójában sem a játék címe, sem a stúdió neve nem kapott említést explicit módon, a vállalat annyit bevallott, hogy az egyik nagy AAA-kategóriás projektjük a közelmúltban fejlesztőstúdiót váltott, a munkálatok pedig folytatódnak.

Érdekes módon az Embracer képviselője azt is megemlítette, hogy ez a változtatás nem okoz majd csúszást a játék megjelenését illetően. A PC-re és PlayStation 5-re bejelentett remake egyébként sosem kapott pontos megjelenési dátumot. Habár hallottunk már olyan híreszteléseket, hogy a stúdiók egy ponton az idei év végét célozták a premierrel, határozottan meglepődnénk, ha már idén karácsonykor KotOR kerülhetne a fa alá.

3.
3.
Kamukaze
Nagyon drukklok a játéknak. Az eredeti a mai napig mindent visz nálam és a legtöbbet végigjátszott game. Pc 15 xbox 10 (kb) De ha még sem váltaná be a hozzá fűzött reményeket, a 2003-as imázsát úgy sem tudja rombolni.
2.
2.
Chdz
#1: A játék jogai most az Embracernél vannak, de az eredeti fejlesztőcsapat meg a BioWare, aki az EA égisze alá tartozik. Így eleve nem lehetséges amit szeretnél.. Lehet nélkülük jobb lesz, vagy nem.. Lehet szerencsénk lesz
.. :D
1.
1.
Raam989
Pusztán kíváncsiságból érdekelne, ha már van egy ilyen cég mint az embracer, aki a jelek szerint végtelen pénzzel rendelkezik... Mi a rákért nem az eredeti fejlesztő bandát támogatja meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...