A God of War magyar szinkronja lesz a SzinkronSarok következő projektje

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gamekapocsnak adott interjújukban megígérték a SzinkronSarok srácai, hogy nagy durranásra készülnek legközelebb, és nem is beszéltek mellé: jelenleg a God of War magyar szinkronján szorgoskodnak.

A SzinkronSarok csapata már sokatok számára ismerős lehet, ők készítették ugyanis a Resident Evil 2 magyar szinkronját is, amely kapcsán interjút is csináltunk a srácokkal. Habár akkor még nem árulták el, hogy mi lesz a következő projektjük, arra erősen célozgattak, hogy nagy durranással készülnek, mostanra pedig kiderült, hogy a 2018-as God of War szinkronján szorgoskodnak.

Ahogy a fenti ízelítő is sejteti, a magyar szinkront ezúttal is profi színészekkel, stúdióban rögzítik majd, a végeredményt pedig egy ingyenes modként teszik letölthetővé a PC-sek számára - sajnos a PlayStation-tulajok technikai okokból kimaradnak a buliból.

A csapatot a PayPalen és a Patreonon keresztül támogathatjátok a munkában az egész év folyamán: a befolyt pénzt teljes mértékben a fordításra költik a srácok, ahogy a Resi 2 szinkronja után befolyt támogatásokat is átforgatják a God of War-projektbe. A támogatás állásáról a SzinkronSarok weboldalán tájékozódhattok majd.

Egy fontos megjegyzés a végére: a God of War magyar szinkronja egy rajongói, vagyis nem hivatalos kezdeményezés, a Sonynak bármikor jogában áll törölni a projektet.

5.
5.
PS4jacksony
Szerintem örüljünk ennek is mindenképpen dícséretes munka !!!!
4.
4.
sanada
Írjatok a videó kommentben, várják a visszajelzéseket.
3.
3.
DarkLord
Pont Kratos hangja a leggyengébb...ami a lényeg lenne. Ha nincs rá megfelelő ember pénz hiányában, akkor valami programmal még mélyebbre kellene vinni a hangot és sokkal agresszívebben kommunikálni, ahogy azt valóban csinálja Kratos.
2.
2.
markoci555
de akik így játsszák azok ki fognak maradni a sok "Boy!" kiabálásból :D
szerintem elég minőségi a cucc és sok sikert hozzá, hogy pl ne lője le a Sony
1.
1.
Daniel21
(szerintem) Kratos szinkronja nem passzol a karakteréhez. Valami komorabb hangú passzolna hozzá. + Így már legalább lesz értelme megvenni a játékot. Bár nem az én stílusom a játék, de a 370 nem játszott jatékom palettáját színesítené legalább. xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...