GC 2022: Rebootolják a Lords of the Fallent

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy tűnik, a CI Games elengedte a Lords of the Fallen folytatását, és helyette teljesen rebootolja a soulslike akció-szerepjátékot.

A Lords of the Fallen-rajongók jó pár éve várnak a soulslike akció-szerepjáték folytatására, nekik valószínűleg nem kell bemutatnunk, mennyire hányatott sorsú projektről van szó. Talán éppen ezért a CI Games szép csendben úgy döntött, hogy rebootot csinál a folytatásból.

A The Lords of the Fallen története ezer évvel később játszódik, mint az eredeti epizódé, ötször nagyobb játszóteret, részletes testreszabási lehetőségeket, valamit fluid harcrendszert ígér, és "megszakítás nélküli" kooperatív módban is végigjátszhatjuk majd. A PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re készülő játékot a Hexworks, egy új CI Games-stúdió hegeszti az Unreal Engine 5-tel, és várhatóan még idén látunk belőle gameplayt is.

Addig marad az első cinematic előzetes, amit a Stranger Thingsből ismerős Joseph Quinn narrál, miközben a háttérben a Mother szól:

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

6.
6.
celinedion
Várnunk kell, és meglátjuk, hogyan alakul a játék, de ígéretesnek hangzik. mapquest driving directions
5.
5.
Fata Morgana
Határozottan nem jó játék 2x is végig vittem, hogy adjak néki esélyt, de hiába nem lett a gyűjteményem része, egy kifejezetten xarul sikerült DS koppintás.
Kár reboot-ot készíteni belőle, csak az idejüket pazarolják.
4.
4.
DarkLord
Az eredeti játék nem volt amúgy olyan rossz, ahogy beállítják az emberek. Játszható volt simán vagyis pc-n játszható volt, mert ps4-en én még az életben nem láttam olyan vontatott szart, mint ami ez a játék volt...talán 10-15 fps-sel hasított ps4-en, pedig toltam én végig játékokat low fps-sel, de ezt még én sem bírtam ott végigtolni :D A zene választás meg no comment ilyen szart valamelyik Mortal Kombat alatt hallottam, amikor valami nagyon gagyi "rap" zenét vágtak be alá. Mindenesetre, azért majd rálesek , mert még akár jó is lehet ez :)
3.
3.
Jarl Balgruuf
De minek?
Fájdalmasan unalmas és semmilyen volt.
2.
2.
rDAVE
Ez a zene szörnyű választás ilyen jellegű játékhoz.
1.
1.
crytek
Tetszett a game de a 2. nagy ellenfélig jutottam soha többet tovább. Ez van..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...