Battlefield 2042 - visszatér a kasztrendszer, átalakulnak a térképek

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 24.
  • Letöltés
Link másolása
Egy lépés előre, egy lépés hátra. A Battlefield 2042 legutóbbi helyzetjelentéséből megtudhattuk, hogy a DICE miként rázza gyatyába az online lövölde specialistáit és a laposnak ható térképeket.

A játékosok jelentős része már rég maga mögött hagyta a Battlefield 2042-t, a legkitartóbbak azonban számíthatnak néhány igen jelentős frissítésre a következő néhány hónapban. A DICE legfrissebb helyzetjelentéséből megtudtuk, hogy a fejlesztők igenis hallgattak a játékosok visszajelzéseire, így alaposan átalakítják a specialisták mélyen megosztó rendszerét. A különféle operátorok nem mennek sehova, őket azonban a széria jól ismert négy kasztja (Assault, Engineer, Support, Recon) alá sorolják be őket. A fejlesztők szintén e szerint a logika szerint osztják majd szét köztük a korábban bárki által használható kütyüket.

A specialisták átrendezésére és a kasztok bevezetésére sajnos csak egy későbbi időpontban, a harmadik szezonban kerül majd sor, de addig sem maradunk újdonságok nélkül. A fenti videó másik nagy témája a térképeket érintette, így megtudhattuk, hogy szeptemberben és októberben két újabb pálya, a Renewal és az Orbital is megkapják a fájóan szükséges vérfrissítésüket. Több fedezék, jobban átgondolt áramvonalak és látószögek, illetve átmozgatott spawn pointok teszik majd élvezetesebbé a meccseket. A második szezonban egyébként egy vadiúj térkép és egy új specialista is érkezik majd, róluk egyelőre azonban nem sokat árult el a stúdió.

A Battlefield 2042 arzenálja a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető hatalmasnak, a DICE pedig egy köztes megoldással orvosolja ezt. Habár a játékosok valószínűleg jobban örülnének vadiúj fegyvereknek, a stúdió bevezeti az úgynevezett Vault Weapons rendszerét. Az ide tartozó fegyverek a Battlefield Portal játékmódjaiból (vagyis korábbi Battlefield-címekből) költöznek át a Battlefield 2042 fő All-Out Warfare játékmódjába. Az első két stukker a Battlefield 3-ból ismert M16A3 és M60E4 lesznek.

3.
3.
zoli12i
#1: Állítólag már senki nem dolgozik ezen, mert már az új epizódot hegesztik.
Szerintem már az is felesleges lesz. Dice kuka!
2.
2.
Balu1989
Inkább a BF3-at vagy 4-et újítanák fel,vicc ez a dice.
1.
1.
Zisten
"A specialisták átrendezésére és a kasztok bevezetésére sajnos csak egy későbbi időpontban, a harmadik szezonban kerül majd sor"
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
SZÉGYEN! Akkor már minek? :D
Most se játszik vele senki, akkorra már pláne nem fog.
Dolgozik ott valaki?

Semmi vérfrissítés, semmi új map.
Legalább a régiekből hoznánk át pályákat.
Semmi. Szégyen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...