GC 2022: Gotham Knights - pofozkodás Harley Quinnel

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
A korábbi előzetes után most közelebbről, vágatlan gameplay formájában is megleshetjük, hogyan néz ki egy bossharc a Gotham Knights világában. Ezúttal Nightwing és Harley Quinn csapnak össze.

Batman halála után még nagyobb sötétség borult Gotham City utcáira, a rezidens főgonoszok pedig eszementebbek, mint valaha. A pszichiáterből a Joker őrült hitvesévé lett Harleen Quinzel sem készül semmi jóra, de szerencsére Dick Grayson és a Gotham Knights csapata mindig a nyomában vannak. Az IGN jóvoltából most megtudhatjuk, hogyan fest majd az összecsapás Nightwing és Harley Quinn között.

A Gotham Knights október 25-én érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Ha lemaradtatok a gonosztevőket bemutató kedvcsinálóról, itt bepótolhatjátok azt.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
jarvitom13
Talán nem lesz ez olyan rossz játék, az átvezetők faszán néznek ki, a combat viszont sajnos nem javult nagyon, darabosak a mozgások, nincs súlya az ütéseknek mint a Batman játékokban. Nem fog tudni felérni még a leggyengébbik Batmanhez se, de talán egyszer végig lehet majd játszani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...