Mostantól az Embracer Group rendelkezik a Square Enix nyugati stúdióival

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 26.
  • Biznisz
Hivatalosan is lezárult az idén májusban bejelentett nagy felvásárlás, mely során a Square Enix nyugati stúdiói, valamint számos értékes IP-ja az Embracer Grouphoz került.

Még májusban jelentették be, hogy az Embracer Group felvásárolja a Square Enix nyugati stúdióit és a hozzájuk tartozó IP-kat. Az üzlet a mai nap hivatalosan is lezárult, így a hamarosan új nevet kapó Square Enix Montréal, a Crystal Dynamics és az Eidos-Montréal csapata is a céget erősítik. Ezzel együtt olyan címek is a gigavállalat kezébe kerültek, mint a Tomb Raider vagy épp a Deus Ex.

Egyébként nem ez az első nagy bevásárlása az Embracer Groupnak idén, többek között a Gyűrűk Ura jogai, valamint a Killing Floort és a Maneatert kiadó Tripwire Interactive, a Teardown játékon dolgozó Tuxedo Labs is csatlakozik hozzájuk hamarosan. Vételi ajánlatot tettek továbbá a Limited Run Games, a Bitwave Games, a Gioteck és a Tatsujin tulajdonosainak, végezetül a vállalat rátette a kezét a karaoke-rendszerekre specializálódott Singtrixre is.

3.
3.
crytek
Gondolom ennek hatására volt atomüber 90%-os akció sok címre a SE storeban

DeusEx, Tomb Raider-ek és a mások is 90% offot kaptak

MARVEL'S AVENGERS ENDGAME EDITION 6$ (sima 4$)
MARVEL'S GUARDIANS OF THE GALAXY 6$
MARVEL'S GUARDIANS OF THE GALAXY: DIGITAL DELUXE EDITION 7$
SHADOW OF THE TOMB RAIDER - DEFINITIVE EDITION 4$

Elég hamar elfogytak a kulcsok ,a tombit berántottam már ott a cd kulcsos ára sem vol 10 euro alatt szóval ennyiért világbajnok vétel volt.
2.
2.
DarkCrash
#1: Hát én olvastam pletykákat hogy mik a tervek a TR-el. Állítólag Larának női szerelme lesz. Ezzel kb el is taszítottak a játéktól ha ez igaz. Fa....m bele verem ebbe a leszbizésbe meg buzulásba. És a játékokat is kezdi behálózni ez a szarság
1.
1.
Heldengeist
Most mondhatnám, hogy végre talán kapunk egy jó Tomb Raider részt, de a Saints reboot után...

A Square Enix pedig még mindig az NFT hülyeséget követi? Azt hiszem azért kezdte el eladogatni a stúdióit és IP-it, hogy pénzt hajtson fel erre a piramisjátékra. Mert ha még ez a céljuk, akkor hamar elkezdhetünk múltidőben beszélni róluk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...