A TinyBuildnél landoltak a Bossa Studios játékai

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 29.
  • Biznisz
Link másolása
A Bossa Studios a jövőben más projektekre szeretne fókuszálni, ezért a legnépszerűbb játékait eladta a TinyBuild kiadónak.

A TinyBuild bejelentette, hogy hárommillió dollárért megvette a Bossa Studios néhány népszerűbb címét, így nála landolt a Surgeon Simulator, az I Am Bread és az I Am Fish is. Ez azt jelenti, hogy a jövőben a kiadó fejleszthet újabb játékokat ezekhez a franchise-okhoz, a Bossa pedig más címekre fókuszálhat.

A fejlesztőcég társalapítója, Henrique Olifiers így nyilatkozott az üzlet kapcsán: "2022 eleje óta a Bossa kizárólag a kooperatív PvE-játékok műfajára fókuszált. Rengeteg prototípust készítettünk, és most olyan címek fejlesztése közepén járunk, amelyekbe a szívünket és a lelkünket beletesszük."

"Így vetődött fel a kérdés, hogyan tudnánk a legjobban gondozni az örökségünket, a meglévő játékainkat, és biztosítani a jövőjüket. A TinyBuilddel megtaláltuk a módját, hogy a Bossa a teljes figyelmét az új projektjeinek szentelhesse, míg a Surgeon Simulator, az I Am Bread és az I Am Fish egy olyan új otthonra találtak, ahol a hozzánk hasonlóan tudják, hogy miről szólnak ezek a játékok."

A TinyBuild ezenkívül bejelentette, hogy 5,4 millió dollárért felvásárolta az orosz Konfa Games csapatát, amely a Despotism 3k után a Despot’s Game-en dolgozik jelenleg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...