I Am Bread PC

A Surgeon Simulator készítőinek új játéka.

A TinyBuildnél landoltak a Bossa Studios játékai

A Bossa Studios a jövőben más projektekre szeretne fókuszálni, ezért a legnépszerűbb játékait eladta a TinyBuild kiadónak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalos: véget ért az uborkaszezon, ezen a héten már egy raklapnyi olyan játék érkezik, amely érdemes lehet a figyelmetekre. Mindegy, milyen platformon játszol, akad majd egy-két érdekesség!

PS4-re is megjelenik az I Am Bread

A világ sokkal elviselhetőbb lett, tudván azt, hogy PlayStation 4-en is napvilágot lát a Bossa Studios kenyérszimulátora. A konzolportot az Oddworld: New ‘n’ Tasty! fejlesztője, a Just Add Water készíti.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét nagyon sovány lesz megjelenések terén, úgyhogy vagy a márciusi játékokkal játszotok majd, vagy elkezditek tisztogatni a kontrollereket és billentyűzeteket az új Mortal Kombat és a PC-s GTA V érkezésére.

I Am Bread - a héten érkezik a végleges verzió

Elkészült az I Am Bread, így csütörtökön végre kilép az Early Access státuszból. A Bossa Studios ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: az agyament játékban egy szelet kenyeret irányíthatunk trükkös pályákon.

Napi WTF: bagettel bővül az I Am Bread

Új frissítést kapott az I Am Bread, amely többek között azt is lehetővé teszi, hogy egy bagettel zúzzunk a játék pályáin. A fejlesztők ezt egy nagyon fárasztó videó keretein belül jelentették be.

Troy Baker az I Am Breadben

A Surgeon Simulatorról elhíresült Bossa Studios tényleg nem aprózza el: legújabb alkotásuk promójához olyan neves művészt nyertek meg, mint Troy Baker. Aki nem tudná: a játékban egy szelet pirítóst irányítunk.

Napi WTF: Egy kenyér élete

Bemutatta új játékát a Bossa Studios, mely az előző címéhez, a Surgeon Simulatorhoz hasonlóan egy eléggé agyament szórakozásnak tűnik. Az I Am Breadben egy szelet kenyér kerül a főszerepbe...