Újabb gameplay felvételen a The Last of Us: Part I

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 30.
  • Videó
Úgy látszik, hogy a The Last of Us: Part I megjelenésének hetében egy nap sem maradunk videó nélkül. Most Bill városának felfedezését nézhetjük végig közel hét percen keresztül.

Habár már megkaptuk a The Last of Us: Part I launch trailerét, és azóta újabb videók érkeztek a játék első 16 percéről, illetve a kisegítő lehetőségekről, itt még korántsem ért véget a marketinganyagok áradata. Tegnap a fejlesztők meséltek a projektről, most pedig egy hivatalos, vágatlan gameplay videón nézhetjük meg Bill városának felfedezését.

A The Last of Us: Part I szeptember 2-án jelenik meg PlayStation 5-re, valamikor később pedig PC-re is. A feljavított kiadás az alapjátékon kívül tartalmazni fogja a Left Behind alcímet viselő DLC-t, a multiplayer módot viszont kivették belőle.

9.
9.
crytek
#8: Érint mivel ps plusba elég hamar beteszik majd :)
8.
8.
Jarl Balgruuf
#6: Mintha téged érintene, talán 10 év múlva megveszed ha egy doboz sör àràért adják épp.
7.
7.
Chdz
Addig fogják róla húzni a rókabőrt, amíg pénzt látnak/van benne. A Part II-nél sem lesz ez máskép.. :D
6.
6.
crytek
#5: Megszoktuk hogy lemaradt a csak számodra...a kiadóknak ugyanis ezek a kiadások + 100+ millió dollárok..az tudod mi? Akár egy új ip költségvetése is lehet vagy egy folytatásé ..stb.. nem kevés pénz és nem is kell érte sokat tenniük.
Inkább ez mint a sok fosmultis szar tele mikro tranzakciókkal
5.
5.
Jarl Balgruuf
Jó kis game volt, de már annyira unalmas ez a sok újrakiadàs.
4.
4.
happy1818
skacok :D ez a pc-sek miatt van, akiknek nincs konzoljuk ! ne hogy le maradjanak mi a minőségi játék ennyi !
3.
3.
Neo1989
#1: Talán azért mert akinek nincs PS3 v 4-e az nem tudott vele játszani.
(Mondjuk nekem nem jött be 2 óráig birtam.) De ennyi erövel a VHS filmeket se adják ki FHD-ba mert minek. Jó van az úgy.
2.
2.
crytek
#1: Gondolom te is azok közé az emberek közé tartozol aki mondjuk keres 600 ezret teszem azt 168 óra melóval,de amikor a következő hónapban azt mondják nem kell bejárnod meg dolgoznod csak 15-öt és ugyanúgy 600K-t megkapod te felmondasz hogy mit képzelnek...Hát hogyne persze

A világ így működik: Amíg van kereslet mindig lesz kínálat. A játék kiadása óta "új generációk" nőttek fel és lettek "gamerek" ezek az új emberek leszarják a régi dolgokat látják hoppá 2022-es cím és veszik.. a kutyát nem érdekli ott a régi a ps plusba és letolhatná 3K-ért meg a régi is megveheti a storeba szintén 3k-ért ő meg fogja venni a 2022-eset és nem is kevesen.. PC-re meg pláne mivel oda sose volt ilyen
1.
1.
chris0000
Nem tudom mit gondoltak, h újra eladják ugyanazt a játékot 27ezerért rá 9 évre!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...