Kiszivárgott képeken a Logitech felhős kézikonzolja

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 31.
  • Hardver
Link másolása
Nem egészen egy hónappal ezelőtt jelentette be a Logitech, hogy egy olyan kézikonzolon dolgozik a Tencenttel, amelyet a felhős játékszolgáltatások kiaknázására képeztek ki.

A Logitech augusztus elején még csak teaselte a Tencenttel közösen fejlesztett kézikonzolját, a minap pedig már ki is szivárogtak róla az első képek - amelyek valószínűleg valódiak, mert a gyártó gőzerővel próbálja eltüntetni őket az internetről.


Habár a pontos specifikációknak továbbra is híján vagyunk, a képek alapján egy, a Nintendo Switchhez hasonló méretű és kialakítású gépről van szó, amely a már standardnak tekinthető gombokat vonultatja fel.

A dashboardról készült screenshot alapján az ígéreteknek megfelelően több felhős szolgáltatás futtatását is lehetővé teszi, így a GeForce Now és az Xbox Cloud Gaming biztosan támogattak lesznek, ezenkívül pedig a Chrome, a YouTube és a Steam alkalmazását is megtaláljuk rajta. Érdekesség, hogy a képek alapján a Google Play Store is hozzáférhető lesz, vagyis a konzol natív androidos játékok futtatására is alkalmas lesz.

A további részletekre még várunk, de nem lehetnek messze azok sem, hiszen a Logitech korábban az idei évre ígérte az eszköz premierjét.

4.
4.
Heldengeist
Játék streaming és kínai kapcsolat. Mindkét dolog, a szívem csücske.
3.
3.
Merőkanál
VR Szemüvegekben hiszek ahol nem kell majd TV és azon keresztül lehetne kikölcsönözni Címeket MAX minőségben !
2.
2.
Metrox
Felhős helyett inkább helyi játékokat játszanék rajta. Szóval kíváncsi leszek milyen hardver kerül bele, meg mennyi lesz az ára.
1.
1.
Ooorky
Én egy Ayn Odin-on gondolkozok karácsonyra, de kérdés mennyi lesz az EU-s ára.

Aya Neo Air jobb lenne, de annak az akkuideje béka segge alatt van az x86-as cpu miatt.

Lényeg, hogy bírja a PS2/Gamecube/Dreamcast emulációt Switch Lite méretben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...