Kiderült, hogy melyek lesznek a PlayStation Plus Essential szeptemberi játékai

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 31.
  • Akció
Link másolása
Ahogy az lenni szokott, idő előtt kiderült, hogy melyik játékok erősítik majd a következő hónapban a PlayStation Plus Essential előfizetői szintjét.

Ezúttal is a Dealabs fórumának megbízható felhasználója, billbil-kun tette közzé a következő havi PlayStation Plus Essential-játékok listáját - vagyis azokat a címeket, amelyeket a legolcsóbb PlayStation Plus-csomag előfizetői is megkapnak ajándékba.

A következő hónapban a Need for Speed: Heat (PS4), a Toem (PS5) és a Granblue Fantasy: Versus (PS4) lesznek felár nélkül beszerezhetőek - egészen pontosan szeptember 6. és október 4. között érhetjük el őket. Ez azt jelenti, hogy a Sony hamarosan hivatalosan is megerősítheti a fenti infókat, illetve addig van időnk bezsebelni az augusztusi játékokat is.

4.
4.
crytek
#3: Nekem megfelelnek az ezer éves kivénhedt ps4 nyitócímek is.. pl az Order.. 100* többet érne nekem mint a teljes havi sony felhozatal
Egyébként nem nem minden szar.. de persze ezt kell írni a kötekedéshez tudom
3.
3.
huster14
#1: Neked minden szar, minden el van baszva, mindig csak bőgsz. Azért mert mondjuk neked nem tetszik az NFS Heat másnak ingyen még megérheti és örülhet neki. Mit akarsz évi 18 ezerért? COD-ok tömkelegét? Esetleg 4 napja megjelent AAA címeket? Új DualSense kontrollert a címedre a Sonytól? Szvsz a kritika nem ott kezdődik amit te itt csinálsz, ez inkább csak vergődés.
2.
2.
DarkLord
A Heat úgy sincs meg és kipróbáltam volna anno csak nem teljes áron se nem akciósan...így most legalább végigtolom, jó lesz egynek kis arcade pötyögés.
1.
1.
crytek
Szar,de meg sem lepödöm
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...