Felfedték a PlayStation Plus Essential augusztusi játékait

  • Írta: gorien
  • 2022. július 27.
  • Akció
A Sony megmutatta, mivel készül a felújított PlayStation Plus legalsó előfizetői kategóriája. Szokás szerint három játékot kapunk: pattanhatunk gördeszkára, keveredhetünk kicsi rémálmok közé és a jakuzába is beállhatunk.

Nemrég elindult a felújított PlayStation Plus, amelynek legalsó előfizető kategóriáját Essential névre keresztelte a Sony, és ebben találjuk meg a korábbra is jellemző, általában hármas, havi játékcsomagokat, amiket aztán minden további nélkül a játékkönyvtárunkhoz csaphatunk – ezt természetesen az Extra- és Premium-tagok is megtehetik. Az aktuális adagot augusztus 1-ig szerezzük be, másnaptól ugyanis jön a következő brancs.

Mind a PlayStation 4-, mind a PlayStation 5-tulajok rátehetik a kezüket a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-re és a Yakuza: Like a Dragonra is – előbbit a gördeszkázás szerelmeseinek ajánljuk, utóbbit pedig a Yakuza-sorozat rajongóinak és az azt csak hírből ismerőknek egyaránt. A Little Nightmares pedig a hátborzongató atmoszféra és az indie horrorok kedvelőinek ínyére való darab, ez viszont csak PlayStation 4-es kiadásban lesz kapható.

13.
13.
chris0000
#12: hi. nah így a legkönnyebb megjegyezni, de thx mindenkinek a helpet! üdv. :)
12.
12.
atroll1
Minden hónap első keddjén cserélik a játékokat.
11.
11.
DarkCrash
#9: Elvileg augusztus 4-e vagy 5-e mikor cserélődnek a havi játékok.
10.
10.
crytek
#9: Itt nem elsején van a kezdés mint a msnál hanem 6 vagy 7.-e ezt nem tudom pontosan de nem elsején az biztos.És igen aug. végéig bármikor beszerezheted őket.
9.
9.
chris0000
#8: thx, akkor az aug.1-ig a korábbi pakkra vonatkozik, ezt a 3-at
Tony Hawk's Pro Skater 1+2
Yakuza: Like a Dragon
Little Nightmares
meg aug. végéig érdemes behúzni a könyvtárba? thx. üdv.
8.
8.
crytek
#7: Ez a sima régi ps plus amihez vannak a játékok. Nem pár napod van hanem kb 1 hónapod. A ps now csakazért is így mondom az más oda kb bármikor bejelenthetnek érkezőket. Most pl a 8 db Yakuzát jelentették be
7.
7.
chris0000
hi. hogy van ez, hónap végén fedik fel mindig a 3-as pakkot az essentialba és csak pár nap van arra, h hozzáadd a könyvtáradhoz?
extra/premiumba nem jön semmi?
thx. üdv.
6.
6.
DarkCrash
#4: Én soha nem veszek premierbe játékot. Az utolsó játék amit megjelenés napján vettem meg az a Gran Turismo 6 volt Ps3-ra. Azóta mindig várok. 1 év múlva is ugyanolyan jó lesz az a játék mint premier napján. És legalább minden javítás meg van hozzá
5.
5.
crytek
#4: "SOHA ne vegyetek játékot, csak ha lesz rá időtök, mert előbb utóbb olcsóbb lesz, vagy jobb pár patch után..."

Sok ideig tartott ezt felfedezned... lol

PS Now -ba meg visszateszik mind a 8 yakuzát...szóval aki lemaradt róla potolhatja őket
4.
4.
nemfontos
Na... a yakuza 7 az a játék amit megvettem hónapokkal ezelőtt, talán már fél éve is van. Egy 10 -es volt az ára, de aztán nem volt időm játszani vele csak két órát, és azóta vár rám...
SOHA ne vegyetek játékot, csak ha lesz rá időtök, mert előbb utóbb olcsóbb lesz, vagy jobb pár patch után...
3.
3.
chris0000
hi. nekem pont jó mert a Littlet most akartam beszerezni, bár a complete is akcióba volt már 1300Ft is, ez is jó most... üdv.
2.
2.
DarkLord
Ahhoz képest, hogy azt hittem miután jön ez az új előfizetéses rendszer leszarják, majd a legalacsonyabb kategóriásokat. A múlt hónap is jó volt ez meg még jobb, talán olyan jól megy a business, hogy futja, majd jobb játékokra is az alap csomagokhoz, ha már a nagyobb csomagogban úgyis benne lesznek vagy vannak...
1.
1.
crytek
Megint 1 játékos hónap de az legalább nem ezer éves meg game pass szökevény (tony hawk)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...