Pletyka: Zelda-bejelentéseket hozhat a szeptemberi Nintendo Direct

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 1.
  • Pletyka
Link másolása
A GamesBeat és a Giant Bomb munkatársai viszonylag biztosak benne, hogy szeptemberben újabb Directtel jelentkezik a Nintendo, ahol két régóta várt Zelda-portot is bejelenthetnek majd.

A GamesBeat szerkesztője, Mike Minotti és a Giant Bomb riportere, az általában megbízható infókkal rendelkező Jeff Grubb podcasteltek egyet, a műsorban pedig a Nintendo közeljövőben esedékes terveiről is szó esett.

Az újságírók 100 százalékig biztosak benne, hogy a Nintendo még szeptemberben újabb Direct-adással jelentkezik, és bár még nem tudják pontosan, hogy "normál" műsorra vagy egy Minire számíthatunk majd, Grubb szerint már a szeptember 12-i héten (vagyis a Tokyo Game Show hetén) sor kerülhet rá.

Az is viszonylag biztosnak tűnik, hogy Zelda-bejelentéseket látni fogunk az adásban, egészen konkrétan a Twilight Princess és a Wind Waker kaphatja majd meg a Switch-portját, ami a Breath of the Wild 2 előtti várakozást biztosan meg fogja könnyíteni a rajongóknak.

Grubb egyébként újra felhozta a Metroid Prime remasterét is, amely a pletykák szerint már évek óta készen áll a megjelenésre: a riporter szerint egy ilyen műsor pont alkalmas lenne az újrázás bejelentésére, annál is inkább, mert a korábbi infói szerint még idén ősszel kiadnák. A legutóbbi pletykák szerint a teljes Metroid Prime-trilógia visszatérhet majd.

A podcastben egyébként szót ejtenek arról is, hogy külsős címek bejelentése is várható, de nagy szenzáció nem lesz ezen a téren.

1.
1.
Ooorky
Számomra a Wind Waker nemcsak a valaha volt legjobb Zelda, de legjobb rpg is...
Instant vétel lenne gyűjtői, fémdobozos, aranyláncos verzióban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...