Magyarázós előzetesen a Sonic Frontiers

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
A Sonic Frontiers eddigi legösszeszedettebb előzetesében a játék történetéről, világáról, harcrendszeréről és az átfogó játékmenetről is megtudhatunk egyet, s mást.

Nem vagytok egyedül, ha úgy gondoljátok, hogy kissé bizarr volt a Sonic Frontiers eddigi marketingkampánya. A korai előzetesek ugyan bemutatták Starfall Islands szokatlanul zeldás környezetét és azt, ahogy a kék sündisznó villámgyorsan nyargal a nagy, üres terek közepén meredező kiberromok közt, a koncepció azonban valahogy mégsem akart egészen összeállni.

Valószínűleg a Sega is és mi is jobban jártunk volna azzal, ha a mai magyarázós előzetessel mutatkozik be elsőként a Sonic Frontiers. A rövid, de lényegre törő videóból megtudhatjuk, hogy Sonic hogyan keveredett ebbe a különös világba, láthatjuk, hogy miféle feladatok várnak majd ránk, szó esik a mozgásról, a fejtörőkről, a harcrendszerről és még Sonic fejleszthető képességeiről is.

A Sonic Frontiers november 8-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...