Hamarosan Switchre is befuthat az It Takes Two

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 6.
  • Pletyka
Link másolása
Ha hihetünk a szóbeszédeknek, akkor hamarosan Nintendo Switchre is ellátogathat a tavalyi év egyik legkiválóbb játéka, az It Takes Two.

Hivatalosan ugyan még be sem jelentették, mégis biztosak lehetünk abban, hogy érdemes lesz figyelemmel kísérnünk a következő Nintendo Directet. A várhatóan legkésőbb a jövő héten érkező műsor a pletykák szerint számos izgalmas Zelda-bejelentést hozhat, a szivárogtatók szerint azonban azok is örülhetnek majd, akik már több mint egy éve abban reménykednek, hogy idővel Nintendo Switchre is ellátogat az It Takes Two.

A Hazelight stúdió és Josef Fares legutóbbi agymenése gyakorlatilag a tavalyi év összes díjátadóját letarolta, a Switch-tulajok azonban lemaradtak a kooperatív párterápiáról, a játéktervező elmondása szerint ugyanis túlságosan nagy kihívás lett volna a gyengébb hardverrel bíró hibrid konzolra portolni a játékot. Nos, ha igazak a pletykák, akkor a csapat azóta megküzdhetett ezzel az akadállyal is, a csupán The Snitch néven futó, megbízhatónak tartott szivárogtató ugyanis határozott utalást tett arra, hogy a játékot látni fogjuk a Nintendo Direct műsorán. Talán még egy shadow drop is benne lehet a pakliban?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...