2023-ban érkezik a Cyberpunk 2077 első és egyetlen kiegészítője

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Leleplezték a CD Projekt RED kétes fogadtatást kapott játékának, a Cyberpunk 2077-nek az első kiegészítőjét, a Phantom Libertyt.

A CD Projekt RED az ígéretének eleget téve leleplezte, mit tartogat a jövő a Cyberpunk 2077-re nézve. A rajongók örülhetnek, hiszen bejelentették a játék első és jelen állás szerint egyetlen kiegészítőjét, a Phantom Libertyt. A DLC egy kémes thrillersztorit fog elmesélni Night City egy új körzetében, továbbá Keanu Reeves karaktere is visszatér benne. Egy rövid, ám kifejezetten látványos előzetes is társult a bejelentéshez, alább tekinthetitek meg.

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty valamikor 2023-ban érkezik PC-re, valamint PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra - így már hivatalos, hogy az előző generációs konzolok tulajdonosai nem kapják meg a Cyberpunk 2077 első kiegészítőjét. Remélhetőleg ez a fejlesztés hasznára válik!

A csomagot beharangozó Night City Wire-adást itt nézhetitek vissza teljes terjedelmében, szó lesz benne a jövő héten érkező Cyberpunk: Edgerunnersről és a következő frissítésről is:

11.
11.
hedzsooo
#8: Remeljuk vannak akik mar az UE5-el ismerkednek naluk, meg pl. otletelnek, keszulnek a tervek a W4-hez kozben...:)
10.
10.
hedzsooo
#7: Nem azt mondtam hogy az uj cimeket nem UE alatt keszitik el, + adjak majd ki, az mar koztudott.

Annyit irtam csak, hogy meg nincsen kobe vesve szerintem hogy nem lesz tobb kiegje a C2077-nek. Termeszetesen ugyanazzal az enginel, ezt nem is ertem hogy gondoltad, honnan jott az neked, hogy "osszefesulik" massal... :)))
9.
9.
Viktor_The_Best
De gondolom majd 2025-ben adjak majd ki sok bug-gal... :D
8.
8.
markoci555
várható volt hogy kiegészítő jön, csak nem értem, hogy miért jövőre, amit még valószínű csúsztatnak is szépen... mit csináltak eddig? Mert az alap javítást sem tolják ezerrel, nem tudnak felmutatni sokat
7.
7.
tyber16
#2: De ez kb kőbe van vésve. Maga a CDPR jelentette ki, hogy a Cyberpunk dlc az utolsó amit a saját engine-el csinálnak, innentől átváltanak az új Unreal-ra. A Witcher 4 is azzal készül már. Egy másik engine-el meg nem lehet összefésülni a játékot, szóval amint kijön a kiegészítő kapni fog a játék egy goty kiadást és onnantól elengedik a kezét.
5.
5.
Rókalesőcipő
Valamikor 2023? Ezt most dec 10.-én kellett volna kiadni, amikor a játék 2 éves lesz.
4.
4.
hedzsooo
#3: ...Ja, majd frissitik a hirt, v. kiadnak melle +1-et.

Picit bosszanto volt mondjuk reszemrol, mivel mindig PC-n jatszom de eppen ma reggel kb. 1 ev utan gondoltam felteszem frisszen, + ra a legfrissebb, legjobb modokat.

Ugy cirka 230 mod feltelepitese utan aztan nem sokkal jelzett a jatek hogy lehet frissiteni erre az uj verziora... XD :D
3.
3.
Kamukaze
Meg kijött az 1.6 javítás is
2.
2.
hedzsooo
#1: Meg nincsen kobe vesve, hogy ez az egyetlen kiegeszitoje lesz, vagy sem. Majd leginkabb az eladasoktol fugg az egesz csupan szerintem.
1.
1.
SL89
Annyit hozzatennek a cikk cimehez, hogy elso es egyetlen kiegeszitoje. Ugy, hogy remelem lesz akkora mint a Blood and Wine a Witcher 3-nak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...