Rengeteg fejlesztő dolgozik a Cyberpunk 2077 kiegészítőjén

A CD Projekt RED ábráján világosan látszik, hogy nem veszik félvállról a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty fejlesztését.

A Cyberpunk 2077 katasztrofális rajtja óta a CD Projekt RED minden erejével azon van, hogy valahogyan kiengesztelje a játékosokat. Sorra érkeztek a kisebb-nagyobb javítások minden platformra, megjelent a játék next-gen kiadás is, valamint pár napja bejelentették az egyetlen érkező DLC-jét, a Phantom Libertyt.

Nemrég a csapat közzétett egy képet, melyen azt figyelhetjük meg, milyen eloszlásban dolgoztak a csapat fejlesztői az egyes projekteken. A július 31-i állapotokat vizsgálva egyértelműen láthatjuk, hogy a Phantom Liberty különösen nagy figyelmet kap házon belül, hiszen a csapat nagy része ezen dolgozik épp. A második legnagyobb projekt egyébként a készülő új The Witcher-játék.

A Cyberpunk 277: Phantom Liberty valamikor 2023-ban érkezik PC-re, valamint PlayStation 5-re és Xbox Series X/S konzolokra. Ezen felül Google Stadián is lehetőségünk lesz játszani vele.

6.
6.
markoci555
#4: csak gratulálni tudok ha patcheket méretben nézed és nem a valós kontentet, gyakorlatilag fél lapra kifért a javítós lista, megjelenés óta lévő bugokhoz hozzá se nyúltak, sok játék újra letöltet egy halom cuccot és jönnek a Gb-ok, semmit nem jelent
5.
5.
Jarl Balgruuf
#3: Jól tetted, az 1.31 kutyaszar volt.
4.
4.
Heldengeist
#2: Most kapott egy 40GB-os patchet.
3.
3.
morko
A kritikák után félve ugrottam bele, az 1.5-ös verzióval játszottam, hatalmas pozitív csalódás volt, az egyik legjobb immerzív játékélményt adta nekem idén. Várom a dlc-t, remélhetőleg nem lesz túl rövid a történet.
2.
2.
markoci555
szóval ne is álmondjunk kijavított játékról, rámentek ezerrel a kiegészítőre, az alap "suport" meg nyúlfaroknyira soványodott, utána majd mindenki megy witcherre
1.
1.
zakkantlaci
Elpuskázták a nagy lehetőségüket, visszaút pedig nincs. Nagyon bánom, hogy beruháztam erre a játékra. Számomra mindenképpen egy csalódás, hiába javították ki a bugokat, soha többé nem fogom még egyszer végig vinni.
Azért a Witcher 3 next-gen verzióján többen is dolgozhatnának, milliószor többet ér az a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...