Második világháborús Marvel-játék készülhet Amerika Kapitánnyal és Fekete Párduccal

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 9.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon izgalmas Marvel-projekt készül az Uncharted-veterán Amy Hennig kezei alatt. Ha igaz a szóbeszéd, a játék a második világháború idején mutathatja be Captain America és Black Panther történetét.

Azt már lassan egy teljes éve biztosan tudjuk, hogy az Uncharted-széria egykori kreatív fejese, Amy Hennig Marvel-játékot fejleszt a Skydance Media újdonsült játékstúdiója élén. A korai pletykák azt rebesgették, hogy a Fantasztikus Négyesről szólhat a titokzatos projekt, a legfrissebb híresztelések azonban egy egészen más, talán még ennél is izgalmasabb sztoriról szólnak.

A Marvel-univerzum legfrissebb pletykáit rendszeresen szállító, megbízhatónak tartott szivárogtató, MCU Status arról számolt be, hogy Hennig játéka egy második világháborús kaland lesz Amerika Kapitánnyal és Fekete Párduccal a főszerepben, az pedig senki számára nem lesz meglepetés, hogy a duó a náci hadigépezet mellett a Hydra titokzatos erőivel is szembeszáll majd. A pletykát egyébként a Eurogamer saját forrásai is megerősítették.

A legjobb hír pedig az, hogy már igazán nem kell sokat várnunk arra, hogy hivatalosan is leleplezzék a játékot, a Disney ugyanis megerősítette, hogy a D23 masszív játékbemutatóján a Skydance Marvel-projektje is képernyőre kerül. A show ma este, magyar idő szerint 22:00-kor kezdődik, úgyhogy ha titeket is érdekel a játék, tapadjatok a képernyőre! Természetesen a műsort és a bejelentéseket nálunk is figyelemmel kísérhetitek majd.

5.
5.
Turoscsusza
Amerkia kapitany es a Buffalo soldier 86.borlehuzas eljen a marvel/disney.
Ha szuperhosoket kell nezek az csakis a The Boys lehet, ahol tenyleg ugy viselkednek ezek a jelmezes bohocok,mint ahogy azt elvarnank ebben a vilagban.
4.
4.
Zisten
#3: ...Vagy a nagyapja. ;)
3.
3.
Shao Kahn
Ha már a második világháború idején játszódik a játék, akkor gondolom Fekete Párduc nem T'challa lesz (mert ő akkor még nem élhetett), hanem az apja. Vajon igazam van-e?
2.
2.
Nate Hope
Egy második világháborús játékba bőven elég lenne Amerika Kapitány, nem kellene oda a Fekete Párduc.
1.
1.
crytek
Este nézem is a show-t. Remélem valami értelmes single cucc lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...