Amy Hennig Marvel-játékot készít

  • Írta: szlav
  • 2021. október 30.
  • Hír
Link másolása
Az Uncharted-játékok egykori kreatív igazgatója ismét játékfejlesztésbe vágja a fejszéjét, ezúttal a Skydance Media oldalán. A projekt már elsőre is ígéretesnek hangzik, hiszen egy AAA-kategóriás játék készül a Marvel-univerzumban.

Amy Hennig neve a Legacy of Kain-játékok, a Jak and Daxter és az Uncharted-széria kapcsán lehet ismerős, no meg amiatt az elkaszált Star Wars-játék miatt, amelyet 2017-ben a Visceral Games bezárásakor temettünk el. A veterán forgatókönyvíró és játékrendező az említett események után, 2019-ben a Skydance Media csapatához csatlakozott, ahol egy olyan fejlesztőbrigád élére állt, akik révén a filmstúdió megvetette a lábát a játékiparban is.

Nos, tegnap éjjel végre megtudtuk, hogy mi is lesz pontosan a Skydance videojátékos csapatának első lépése: egy AAA-kaliberű, történetorientált akció-kalandjátékot készítenek, mégpedig a Marvel szuperhőseinek univerzumában. A vélhetően igen komoly költségvetéssel rendelkező projektről egyelőre kevés konkrétum ismert, a Skydance azonban annyit már elhintett, hogy egy teljesen eredeti, eddig sosem látott történetet kapunk, ráadásul a játék magát a Marvel-univerzumot is egy teljesen egyedülálló elképzelése szerint mutatja majd be.

Habár papíron ez lesz a Skydance Media videojátékos csapatának első önálló játéka, a népszerű IP, a magas költségvetés és a projekt mögött álló veterán fejlesztők miatt mindenképp érdemes lesz figyelemmel tartani a fejlesztést. A megjelenés persze valószínűleg még messze van, de szerencsére addig sem maradunk Marvel-játékok nélkül. Éppen a napokban jelent meg a Square és az Eidos Guardians of the Galaxy-játéka, a modern XCOM-széria alkotóinál pedig már javában készül Midnight Suns, és akkor még szót sem ejtettünk az Insomniac új Pókember- és Wolverine-játékáról.

1.
1.
Ps fanboy
"Amy Hennig Marvel játékot készít"

Amivel megint elszálnak, vagy kitálálják, hogy közben megint változott a közizlés, és ismét nem lesz az egészből semmi, pl: Ragtag.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...