Októberben jöhet PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 10.
  • Pletyka
Link másolása
Ha minden jól megy, hamarosan újabb Sony-játék landol számítógépeken: az Epic Games Store-on felbukkant infók szerint októberben jön PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection!

A PlayStation 5 játékosai már az év eleje óta élvezhetik az Uncharted 4: A Thief's Endet és az Uncharted: The Lost Legacyt magában foglaló Uncharted: Legacy of Thieves Collectiont, a jelek szerint azonban hamarosan a PC-s változat is megérkezik. Legalábbis akkor, ha hihetünk az Epic Games Store-nak (via Gematsu).

A csomag adatlapján ugyanis egy rövid időre feltűnt az előrendelőknek szóló promó, aminek a tanúsága szerint október 19-én várhatjuk számítógépekre a kollekciót. Azok, akik előre bizalmat szavaznak a készítőknek, és már a megjelenés előtt befizetnek a játékra, egy spéci Fortnite-ernyőt is kapnak, amely történetesen Sully hidroplánjának kicsinyített mása. A hirdetés szerint egyébként az ajándék csak később, november 17-én válik elérhetővé a Fortnite játékbeli üzletében, vagyis addig kizárólag az Uncharted-vásárlók élvezhetik.

Formális bejelentést még nem kaptunk a témában, így természetesen amíg erre sor kerül, kezeljétek a fentieket fenntartásokkal; annál is inkább, mert az Epic Games Store már áprilisban is "megszellőztetett" egy dátumot, ez azonban utóbb tévesnek bizonyult. Az is hordoz magában némi kockázatot, hogy az adatlapra kikerült szöveg nem volt végleges, az akció kezdési időpontját ugyanis még nem rögzítették benne - ehelyett "szeptember XX-ét" tüntették fel az indulás dátumának.

1.
1.
crytek
Másik pókember , uncsárted, last of us 1 remake... na most hogy ezeket tudjuk nem ártana végre benyögni mi lesz a következő ami jön pcre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...