Már streamelhetjük is az Elden Ring zenéjét

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 12.
  • Hír
Link másolása
A hétvége folyamán több streamingszolgáltató kínálatába is felkerült az Elden Ring aláfestő muzsikája - amit nem mellesleg a Budapest Film Orchestra segítségével rögzített a FromSoftware.

A Spotify, a YouTube Music, az Amazon Music és az Apple Music kínálatában is elérhetővé vált az Elden Ring aláfestő zenéje: a 67 tételből álló album durván három óra hallgatnivalót ígér. Érdemes ellátogatni a hírt beharangozó PlayStation Blog-bejegyzésre is, ahol több érdekességet is találunk.

Egyrészt kaptunk egy rövid kulisszák mögötti felvételt, amelyen azt láthatjuk, amint a Budapest Film Orchestra feljátssza a játék zenéjét (ezt fent is megnézhetitek), ezenkívül egy rövid interjút is olvashatunk Tsukasa Saito zeneszerzővel, aki több háttérinformációt is elárul a munkájáról: például azt, hogy a Redmane Castle-ben felcsendülő Song of Honorban az utolsó pillanatban a zenekar rézfúvósaira cserélték a kórus tagjait, mondván a zsoldosok és katonák gyülekezőhelyét valószínűleg nem képzett énekesek töltenék meg. Az eredmény magáért beszél!

1.
1.
Jarl Balgruuf
Sajnos a Dark souls játékokhoz képest itt kevesebb volt az emlékezetes dallam, de azért korrekt ost.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...