A korábbi játékok hősei is feltűnhetnek a multis Assassin's Creedben

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 12.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft Forward során azt is elhintette a kiadó, hogy az Assassin's Creed: Infinity részeként egy multiplayeres mellékággal is kísérleteznek. Most erről tudtunk meg újabb részleteket.

A hétvégi Ubisoft Forwardon kiemelt figyelmet kapott a tizenötödik születésnapját ünneplő Assassin's Creed-sorozat, így ismét előkerült a széria jövőjét jelentő Assassin's Creed: Infinity is. A platform a tervek szerint változatos Assassin's Creed-projekteknek ad majd helyet, így a feudális Japánban játszódó Codename Red és a boszorkányüldözéses sztorit ígérő Codename Hexe mellett azt is elhintették a készítők, hogy egy multiplayeres mellékággal is kísérleteznek.

A Eurogamer szerencsés helyzetben volt, megnézhettek ugyanis is egy külön bemutatót is Assassin's Creed-fronton, majd interjúzhattak a sorozat producerével, Marc-Alexis Cotéval. Ők derítették ki, hogy a Codename Invictus nevet viselő alkotáson olyan multis veteránok dolgoznak majd, akik korábban a For Honor és a Rainbow Six: Siege munkálatainál is közreműködtek, és természetesen Assassin's Creed-fejlesztők is rajta vannak a projekten. Habár a részletek zömét még titokban tartja a Ubisoft, Coté azt már megerősítette, hogy a sorozat korábbi hősei és ellenfelei - köztük a minótaurosz - is feltűnnek majd a játékban, így az hidat képezhet a korábbi epizódok között.

Coté az amerikai IGN-nek is adott egy interjút, amelyben épp a kísérletezésről beszélt: mint mondta, az Infinity lehetővé teszi számukra, hogy különböző méretű Assassin's Creed-játékokkal rukkoljanak elő, ugyanis "nem kell mindennek 150 órás RPG-nek lennie". Már a Codename Hexe sem szerepjáték lesz, igaz, azt egyelőre nem árulták el, hogy pontosan mire számítsunk ettől az epizódtól - az biztos ugyanakkor, hogy az egyes részeket a méretüknek megfelelően árazzák majd, sőt ingyenes anyagokat is várhatunk.

Habár az Assassin's Creed: Mirage még nem az Infinity részeként érkezik, tulajdonképpen már a jövőre ígért játék is ezt a megközelítést képviseli: egy 50 dolláros, tehát nyomott áron kínált játékról van szó, amely a sorozat első darabjaihoz hasonlóan 15-20 órás sztorit hoz magával.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...