Nézd vissza a Ubisoft Forward műsorát!

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 10.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan kezdetét veszi a következő Ubisoft Forward, ahol az Assassin's Creed már egészen biztosan kiemelt szerephez jut. Kövessétek velünk az eseményeket!

Régóta vártuk már a következő Ubisoft Forwardot, hiszen a francia kiadó lényegében teljes mértékben kihagyta a nyári rendezvényszezont. Lesz tehát mit bepótolnia, és az már most biztos, hogy a ma esti műsorban szó lesz a Skull & Bonesról és a Mario + Rabbids: Sparks of Hope-ról, a jelek szerint pedig a The Division: Heartland is előkerülhet majd.

A főszerepet viszont az idén tizenöt éves Assassin's Creed kapja majd. A Ubisoft már megerősítette, hogy itt láthatjuk először az Assassin's Creed: Mirage című epizódot, azonban a pletykák szerint ezen kívül három másik rész is bemutatkozhat, amelyek közül kettő már az Assassin's Creed: Infinityt fogja erősíteni.

Akárhogy is, a műsor 21 órakor kezdődik, a türelmetlenebbek azonban már fél órával korábban bekapcsolhatnak a pre-show kedvéért. Az eseményeket alább követhetitek majd élőben, és természetesen mi is igyekszünk minden fontosabb részletről beszámolni. Jó szórakozást!

Update! A műsor véget ért, itt nézhetitek vissza a teljes adást:

8.
8.
crytek
#4: "De hülye volt a Tencent is h ezekbe vásárolta be magát"

Persze hülye volt.. Kinek kell egy pl 15+ milliós számban eladott game + mobilos cucc ami gondolom 3 méterenként az arcodba fogja tolni hogy vegyél valamit a gyorsabb haladás érdekében (mert mobilon ugye normális játékkal ingyen game nem igen van) A sok türelmetlen úgyis csenget majd..

Nem hülyék dolgoznak ott , tudják nagyon jól mibe fektettek. AC-eknek bármelyiknek mindig is lesz játékosbázisuk ami eltartsa őket
7.
7.
zoli12i
#4: Skull and bones nincs még kész! Ezt azért jobb ha tudjátok. UBI ki sem akarta adni, főleg nem a GoW megjelenése idején. Csakhogy szingapúri befektetők pénzéből készült, ami meg elfogyott, mert eltapsolták. Aztán felszólították őket hogy most már ki kell adni a játékot, mert elegük van a csúszásokból xd
Biztató...
6.
6.
zoli12i
Ubi mára teljesen bazári hatású lett.
5.
5.
Ganzer
4.
4.
Robilluma
Erre a műsorra készültek? ERRE???
A Mario játék mellett megmutattak a Skull&Bonesból megint egy cinematic trailert és egy 1 perces hajó skin bemutatót. Mi a retek van itt??? Novemberben jelenik meg és még semmilyen gameplayt nem láttunk!
Ja de itt az AC Mirage. Váo. Abból is kaptunk egy cinematic-ot :DD + pár angolul teljesen érthetetlenül karattyoló muksó art designok alapján magyaráz. Ez igen Ubikám. Tudtok! (sokat elárul h 50 eurós lesz. Ami most 20k-nak felel meg az infláció miatt, mégse 'teljes árú'...)
Sőt!!! Még kaptunk 2 x 5 másodperces teasert is vmi sok év múlva megjelenő AC játékról.
De hülye volt a Tencent is h ezekbe vásárolta be magát.

Mintha félnének az utóbbi években gameplayt mutatni. Oké h semmit nem fejlődnek grafikailag a játékaik kb 6-8 éve, de nehogymá. Dugdosták a Valhalla majd a Farcry gameplayeket is. Nem véletlen... Akkor ezek is csak átkozmetikázott, sokadik bőrlenyúzások lesznek?
Minek van nekik akkor a(z állítólag) szipi szupi Snowdrop Engine? Hol vannak rá a játékok? Hol van az Avatar game? Nemrég még úgy volt h idén jön, rendben van, ez is csúszik. De valamit attól még lehetne mutatni nem?

A Lies of P-ről 30 perces gameplayt lehet nézni és az is 2023 lesz, de a Black Myth Wukong és egy rakat másik game villantott a Gamescomon vmit.
Ezek a köcsög franciák viszont csak egy öklöt mutatnak és azt bele is nyomják az utolsó fanjaik arcába.
Szégyen. Ez volt a Ubi FORWARD xDDD. Vki kitekerte a nyakukat mert a hátrát látják előrének.
Sejtettem h a Gamescom után már csak a Sony eventre lesz érdemes várni. Ez a Disney-Marvel-Ubi 7vége inkább volt negatív kampány nekik mint kedvcsináló.
3.
3.
Animejetix
#1: Off: írtam neked privi üzit
2.
2.
Marcus88
Ez az Ubisoft is egy jó nagy trágya domb lett.
1.
1.
crytek
Eddigi legjobb dolog a műsorban: 1 hónap ingyen uplay + Remélem így a vége felé látunk valami értelmeset is..

Ac 1 Remake nem volt...Akkor nem is lesz vajon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...