Érdemes lesz rápörögnünk a Call of Duty: Modern Warfare II bétájára

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 13.
  • Korai verzió
Link másolása
Napokon belül megkezdődik a Call of Duty: Modern Warfare II multiplayeres bétája. A rajongóknak mindenképp ajánlott a részvétel, hiszen bezsákolhatunk majd egy halom különleges jutalmat is.

A hétvégén berobban a Call of Duty: Modern Warfare II bétája, amely a többjátékos módból ad majd némi ízelítőt. Szeptember 16-án a PlayStation-platformos előrendelők kezdhetik a mókát, akikhez két nappal később csatlakozhat a többi PlayStation-felhasználó. Szeptember 22-én aztán a PC-s és xboxos előrendelők is becsatlakozhatnak a buliba, szeptember 24-26. között pedig már mindenki más is leróhatja a próbaköröket.

Ha pedig ti is tűkön ülve várjátok a játékot, akkor mindenképp érdemes lesz próbát tennetek a korai változattal, hiszen csak így szerezhetitek meg a fenti képen látható jutalmakat. Ha a béta alatt sikerül 30 szintet elérnetek, akkor összesen tíz kozmetikai különlegesség (skinek, emblémák, fegyverkiegészítők, tervrajzok, stb.) ütheti a markotokat. Hiába fintorog a Sony, a PS-es játékosok most határozottan ráérősebben játszhatnak, de a PC- vagy Xbox-párti játékosoknak is lesz elég idejük a jutalmak begyűjtésére, ha egy kicsit meghúzzák a hétvégét.

Ez a hét egyébként kifejezetten erős lesz a Call of Duty-rajongók számára, hiszen szeptember 15-én vetíti a Call of Duty Next műsorát is, amelyben a fenti béta részletei mellett megtudhatunk majd egyet, s mást a franchise jövőjéről, beleértve a Warzone II-t is. A látnivalókról és a bejelentésekről természetesen mi is beszámolunk majd.

Ami viszont a Call of Duty: Modern Warfare II-t illeti, a teljes játék hivatalosan október 28-án debütál PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. Az előrendelők egyébként a kampánnyal is korábban játszhatnak.

11.
11.
Lorthirash
Remélhetőleg elfelejtjük azt amit az utóbbi két cod rész a warzone-al művelt mert azok szörnyűek voltak, a Modern Warfare széria mindig kiemelkedő volt, én bizakodó vagyok, Az infinity ward átalálában jól eltalálja codokat.
10.
10.
CsabCharger
#1: Meséld már el, hogy úgy általában mire költesz. Lehet, hogy az Én szememben Te is idióta leszel.
9.
9.
r3dman
18 éve minden évben megveszem.Semmi mással nem játszok csak codozok.Egy évre leosztva nem vészes az ára nekem.Pár Misi ráment már ha beleszámolom az aktuális konzolokat,tévéket,monitorokat,kontrollereket,füleseket,DLC stb.
8.
8.
Neo1989
#1: Asszem az alap változatot rendeltem meg, de csak az SP miatt.
És nem érdekel hogy 30 E.
6.
6.
Yonkou
#5: A te hülyeségeid eleve irrelevánsak a kérdésben. Sztorit akarsz tolni 500 forintér, egészségedre, jól is teszed, hogy kivárod. Én a multiért játszok vele, semmi másért. A multi 1 év múlva már nem ugyan az. Kevesebb játékos, sok patch ami változtatja a fegyvereket stb.

Ha valaki nem hajlandó 30k-t kiadni 1 játékért sírjon csendben a sarokban és ne minősítse azokat akik megengedik maguknak. Ha viszont azért nincs rá pénze, mert elbassza másra, akkor végképp értelmetlen az emberek minősítése, akiknek lehet több pénzük van, lehet nincs, csak másképp priorizálják a szenvedélyeket... Amiért leminősítem a cigit és alkoholt a játékokkal szemben pedig egyszerű, ez a kettő az egészségre káros, a játék nem, csak ha valaki rendszeres testmozgás nélkül játszik.
5.
5.
crytek
#4: Sosem értettem ezt. És ha valaki piára költ meg cigire? Szerezd már be a piát meg a cigit 2 év múlva töredék áron vagy tonna számra még olcsóbban? Nos a játék az ilyen... ha nem veszi meg valaki 30k-ért majd jövőre toljuk 556ft-ért a game passba... :)

Meg eleve zavar az erőben hogy egyszer azt írod neki nincs pénze aztán meg hogy elkurja azt másra... most döntsd már el mit akarsz..
Nem mindenki állított fel a game iparral szemben vallást és hisz benne hogy csakis a legdrágább kivitelben lehet játszani.. még a felvetés is nevetséges.
Az meg a legfaszább hogy sokan olyan könnyedén aggattok csóró jelzőt másokra holott lehet kilóra megvehetné a családot mindenestül...de minimum kéz összetétel lenne ha bárcsak annyi pénzetek lehetne mind a másikra.

4.
4.
Yonkou
#1: Brühühü nincs annyi pénzem amit nyugodt szívvel kiadnék évente 1 játékra ami amúgy érdekel (különben mi más értelmes oka lenne bárkinek is erre a cikkre kattintani?!)...
Tiszta szégyen ez a hozzáállás amit tanúsítasz. Azok az idióták akik szeretik ezt az élményt és még meg is tudják fizetni a hobbijukat. Remélem ilyen kijelentések mellett pazarolsz havi 30.000 Ft-ot cigire és még ennyit a hétvégi, pointless alkohol fogyasztásra...
3.
3.
norbi27
"Hiába fintorog a Sony, a PS-es játékosok most határozottan ráérősebben játszhatnak"

Kedves szlav! Értem, hogy mindenáron be kell suvasztani korábbi cikkek linkjeit, de ez ritka ostobára sikeredett.
2.
2.
crytek
Béta = multi.. arra nem pörgök rá inkább majd a teljes single részére jövőre a game passban
1.
1.
markoci555
lol 70 euró egy újabb copy paste sz***ér' h***ér', kösz nem, a sok idióta meg gondolom előrendelte a drágább változattal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...