A CD Projekt a jövőben sem szakadna el a Cyberpunk világától

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 13.
  • Hír
Link másolása
A lengyel fejlesztőcég a Cyberpunk 2077 fiaskója ellenére sem szeretne elszakadni a Cyberpunk világától, a jövőben is szeretne építeni az univerzumra - és nem csak videojátékot.

A vártnál rögösebb utat kellett bejárnia a CD Projekt RED-nek a Cyberpunk 2077-tel, Michał Nowakowski, a cég üzletfejlesztési igazgatója szerint azonban továbbra is elkötelezettek a Cyberpunk világa mellett - ezt a fejlesztőcsapat legutóbbi üzleti jelentése alkalmával igyekezett leszögezni.

"Úgy döntöttünk, hogy egyetlen nagy kiegészítőt készítünk a Cyberpunkhoz, amely kihasználja az új generációs konzolok képességeinek minden előnyét" - kezdte Nowakowski. "Ezzel együtt teljesen elkötelezettek a Cyberpunk IP mellett, ezt az expanziót követően is."

"Rengeteg energiát és időt tettünk ebbe a franchise-ba, és továbbra is építeni szeretnénk mindarra, ami már elkészült - új történetekkel, élményekkel, tartalmakkal, és nem csak videojátékos formában. Ami a kiegészítőket illeti, egyetlen nagyobb kiegészítő lesz, de a jövőben várhatóak még újdonságok."

A lengyelek tehát továbbra is maradnak a Cyberpunk-vonaton, és az a kijelentés sem érhet bennünket meglepetésként, hogy más médiumokban is gondolkodnak, elvégre a netflixes Cyberpunk: Edgerunnersből is alaposan kivették a részüket.

2.
2.
Mufika
Igazából az 1 nagy dolog az a net hiánya a 2020 as években történtek után. Meg 1-2 háború ami alapvetően nem változtatta meg hogy mennek a dolgok. Szerintem nem nagy probléma az ugrás, csak felesleges.
1.
1.
markoci555
szerintem nem csak a játékot, de a világot se sikerült normálisan felépíteni, akkora lukakat hagytak hogy csak úgy ordít, nem kellett volna 50 éves ugrással történetet írni, mert nem tudtak felmutatni semmi realisztikus fejlődést, gyakorlatilag amit 2020 környékén elértek az emberek, azt látjuk 2070-ben kicsit felturbózva
(agyat feltérképezték, egész testes kiborg pali stb)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...