Árat emel a Ubisoft is

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 13.
  • Biznisz
Link másolása
A Ubisoft is beáll azon kiadók közé, akik 70 dolláros áron árulják az új generációs konzolokra készült játékaikat. A Skull & Bones lesz az első fecske.

A PlayStation 5 és az Xbox Series X/S rajtjánál nagy port kavart, hogy több nagy kiadó is úgy döntött (így a témában éllovas Take-Two, az Activision, a Sony és a Square Enix is), hogy az új generációs konzolokra készült játékaikat a korábban megszokott 60 dolláros ár helyett 70 dollárért kínálják majd a jövőben.

A Ubisoft egészen eddig várt ezzel a lépéssel, a cég vezérigazgatója, Yves Guillemot azonban a minap megerősítette egy, az Axiosnak adott interjúban, hogy a jövőben ők is árat emelnek: "Néhány játék olyan áron érkezik majd, mint a versenytársak. A nagy AAA-s címek 70 dollárba fognak kerülni."

A figyelmesebbeket ez talán nem éri meglepetésként, korábban ugyanis már bejelentették, hogy a Skull & Bones 70 dollárt kóstál majd az új konzolokon. Az új árazás alól kivételek is lesznek persze, az Assassin's Creed: Mirage - mivel kisebb léptékű projekt - nyomott áron, 50 dollárért lesz kapható.

4.
4.
hedzsooo
#1: Jaja, kb. 1etertek, plane azzal h 1 ilyen Skull & Bones probaljak pont ezt igy meglepni elsore, szerintem is elegge mereszek vele de hat ok tudjak jobban biztosan ugye...
3.
3.
BockÚr
Nagyon nincsenek képbe ubinál 10 éve levannak maradva minden téren trash szar
2.
2.
nemfontos
Az ár magas lesz, de a termés elég gyér. A mostani rendezvényük is egy nagy nulla volt.
1.
1.
markoci555
emlékszem milyen nagy kiadásnak éreztem pár éve 30 euróért a gta 5-öt, amibe azért bele lett tolva egy párszáz óra, nem csak általam, mivel single-ben és multiban is lehet külön mentést, profilt csinálni
az én tudatalattimba még nem jutott el az, hogy a forintromlás és infláció miatt 30ezret kéne adnom egy állítólagos aaa játékra... (szerintem ez a skull and bones is egy nagy pofára esés lesz, vagy esetleg felkapatják ilyen twitch streamerekkel és megél pár hónapot, kampány nélküli multis cucc, hagyjuk már, aki akar kalózkodni, annak ott a SoT)

az én fejemben továbbra is egy max 50 eurós ár él, amit csak nagyon kivételes játékoknak adnék oda (jó pár évente ha van 1-2), pl rdr2 is már csak 40 euró volt, mikor beszereztem, eddig az volt a legtöbb, amit egy játékra költöttem, de meg is érte, az tényleg egy AAA játék, amit 10-20 év múlva is elő lehet majd kapni, nem úgy mint ezt a ****t, aminek majd szépen lelövik pár év múlva a szervereit, mint a többi játékuknak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...