Ismét mozgásban a Wo Long: Fallen Dynasty

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
A Nioh alkotóinak következő soulslike-játéka Kínába, a hadakozó fejedelemségek korába repíti el a játékosokat. A Team Ninja csapata most még több részletet elárult az alkotásról.

A Tokyo Game Show helyi látogatói igazán jól járhattak, ha meglátogatták a Koei Tecmo és a Team Ninja standját, itt ugyanis már élesben is kipróbálhatták a Wo Long: Fallen Dynasty demóját. Habár ez a próbaverzió hamarosan mindenkihez megérkezik, a fejlesztők addig sem hagytak minket friss látnivalók nélkül: egy kulisszák mögötti, friss gameplay-felvételekkel tarkított videóban meséltek a jövőre érkező játékról.

Habár a hasonló soulslike (vagy ahogy a Team Ninja nevezi, masocore) játékokra a lassabb, kimért, de mégis őrülten intenzív harc a jellemző, a Wo Long: Fallen Dynasty egész biztos, hogy nem húzza be a kéziféket. A gyors és látványos ütközeteket a kínai harcművészetek inspirálták, így adott, hogy minden mozdulat bámulatos fluiditással és kirobbanó sebességgel érje az ellenfeleinket.

A Nioh-széria japán körítése helyett ezúttal a kínai sengoku-korba, a tizennegyedik és tizenötödik század közti időszakba vezet bennünket. A hadakozó fejedelemségek koraként ismert periódus történelmi alapja látványos szerepet kap a játékban, melyet a Team Ninja tovább fűszerez a kínai mondavilág sötétebb elemeivel. Érdemes továbbá hozzátennünk, hogy az előre kiötlött főhős helyett egy részletes karakterkészítőben készíthetjük el a főszereplőnket - a fejlesztők szerint az ebből adódó változatosság remek szolgálatot tesz majd a többjátékos módban is.

A Wo Long: Fallen Dynasty jövőre érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A játék az Xbox Game Pass elsőnapos címe lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...