Már tölthető a Wo Long: Fallen Dynasty demója

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 17.
  • Korai verzió
Link másolása
Nem is kellett sokat várnunk rá, a Koei Tecmo és a Team Ninja máris elérhetővé tette a Wo Long: Fallen Dynasty demóját. A próbaverziót csak az újgenerációs konzolok tulajdonosai játszhatják.

A tegnapi betekintő előzetest követően rövidesen elérhetővé vált a Wo Long: Fallen Dynasty demója - ugyanaz a próbaváltozat, amelyet a Tokyo Game Show résztvevői a helyszínen is kipróbálhatnak.

Habár örömteli hír, hogy nem kellett sokat várnunk játék kipróbálására, néhány játékos mégsem lesz elégedett, a demó ugyanis kizárólag Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön elérhető - annak ellenére, hogy a teljes játék az előző generáció konzoljaira és PC-re is megjelenik majd.

Aki azonban PS5-ön vagy Xbox Series-konzolon űzi a kedvenc hobbiját, az kifejezetten jól járhat, a demó befejezésével ugyanis egy különleges sisakot, a Crouching Dragon Helmetet oldhatjuk fel a teljes játékhoz. Nem árt egyébként egy kicsit sietni, a próbaverzió ugyanis csupán szeptember 25-ig lesz elérhető.

A Wo Long: Fallen Dynasty teljes verziója egyébként valamikor jövőre érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A játék az Xbox Game Pass elsőnapos címe lesz.

3.
3.
crytek
#2: Pont ez velük a baj. Én ha leülök játszani akkor játszani akarok nem tanulni.Szerencsére ez a játékok 99%-ánal megvan ami érdekel ez az 1% meg a soulslike címek amiket sose tudok játszani
2.
2.
xanatos0911
#1: Én is így voltam vele hosszú éveken át. Aztán megtanultam, hogy kell játszani őket.
1.
1.
crytek
Belenézek,de látatlanban is 20 méterenként 30x halok majd ebben is így érdektelen lesz ez is mint a létező összes "soulslike" cím :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...