Szivárognak a felvételek a Grand Theft Auto VI-ról

  • Írta: sirdani
  • 2022. szeptember 18.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a felvételek minősége nem a legjobb, és a játékmenet is szemlátomást messze áll a végleges verziótól, első ránézésre tényleg valódinak tűnnek a legutóbb kiszivárogtatott anyagok.

A GTA6 Leaks Twitter-oldalán elérhető a felvételeken megnézhetjük, hogy miként fest egy gyorsétterem kirablása, egy sztriptízbár meglátogatása, illetve a két főszereplőről is lerántották a leplet. Az összes felvétel egybefűzve pedig az alábbi videóban tekinthető meg.

Persze mindezt érdemes óvatosan kezelni: noha a korai verzióról származó felvételek tényleg valódinak tűnnek, ám a fejlesztők még nem reagáltak az eseményekre. A Rockstar Games egyébként idáig csak azt erősítette meg, hogy valóban fejlesztés alatt áll a játék, így nem csoda, hogy rengeteg pletyka kering róla az interneten, melyek közül a legfontosabbakat az alábbi cikkünkben gyűjtöttük össze.

17.
17.
Macifasz
#14: 2020-as build elvileg. És szerintem az újdonságok miatt se kell aggódni esélyes ugyan is, hogy ezekben a kiszivárgott gameplay jelenetekben épp, eddig már látott és használt gameplay elemeket tesztelnek. Szóval totál felesleges bárminemű következtetést levonni ezekből, legyen szó grafikai vagy gameplay elemekről. Egy Rockstar-t ismerve 100%, hogy nem ennyi lesz az annyi, amikor majd kijön a teljes játék. Ami kérdése ugye, hogy mikor fog megtörténni ezek után, mert ha tényleg kiszivárgott a forráskód, akkor az jó pár évre visszavetheti a fejlesztést. Ha nem is a nulláról, de majdnem onnan kellene elölről kezdeni mindent, ha nem rendeződik az ügy.

Szerk.: A Rockstar közleményben reagált erre az egész szivárgás dologra és azt mondták, hogy a 6. rész forráskódja NEM szivárgott ki. Ami nagyon jó hír.
16.
16.
Nate Hope
Komoly, hogy 2022-öt írunk, és az emberek képtelenek felfogni, hogy ez egy korai verzió, és ha ez is lesz a GTA6, az NEM így fog kinézni.
15.
15.
markoci555
fehér férfi főhős és nagyseggű nő!? hogy merészelik? :D

nagyon gta 5-re hajaz, pedig mennyi év eltelt már hogy valami nagyot dobjanak, még egy rdr2 is kijött közben, tudom én hogy nem végleges, és félig örülnék is egy normális gépigénynek, de ez így eddig nem jó irány
14.
14.
crytek
#3: Nem a grafika a baj ,mert ha egy 1 + éves alpha build akkor ok, de a leggázabb hogy semmi újdonság nincs benne. Ez ha kijön szebb lesz csak mint az 5 és ennyi.. Ez egy dlc nek elmenne. Az ember azt várnám ennyi év után kb gameplay reformok sokasága lesz a játékmnenetben..
13.
13.
zoli12i
#12: Valószínűleg ez valami brutál alap aplha verzió a fejlesztésnek a mostani motorral. Erre még rá lesz húzva az új grafikai motor, amit ígértek. Megjelenésig ezen iszonyat sokat tudnak még fejleszteni, nyugi. Ez most még az RDR2-höz sincs sehol.
Amúgy a videóban egyértelműen látszódik, hogy a mai Floridában játszódik a cselekmény, ahogy azt pletykálták is. Szóval nem hiszem, hogy DLC lenne.
12.
12.
Merőkanál
#11: Nagyon GTAV látványra hajaz még az is lehet egy DLC lesz hozzá nehezen tudom elképzelni, hogy ez a GTA 6. Részéből van de az biztos, hogy világszerte óriásiak az elvárások a játékkal szemben a lécet maga a Rockstar tette ilyen magasra . Érdekességnek jó a videó de semmiképp nem szabad ezt még komolyan venni de nem fogunk csalódni semmilyen téren szerintem .
11.
11.
zoli12i
#10: Véglegesben biztos nem ilyen lesz! A sok PC-t meg woke-t vagy miket zavarná, hogy egy szép és csinos nővel kell menni. Sehol semmi bodyshame nincs ezen a csajon...
10.
10.
Merőkanál
Az első ami megfogott milyen jó segge van a főhősünknek :) De kétlem ,hogy ez egy NEXT GEN konzolra készül ez még bőven egy 2013 as GTAV Színvonal .De én nem tartok a minőségtől mert a Rockstar Nem igen tud hibázni ha ez eredeti akkor még nagyon korai szakaszban van a fejlesztés szerintem .
9.
9.
Kamukaze
Pedig nekem elhihetitek, ilyesmi lesz a végleges változat. Ugyan is nemrégiben felvette velem a kapcsolatot a Rockstar games és mint kiderült(de ez hétpecsétes titok), igazából mobil alapú rendszerekre készül. Csak meg kell vele várniuk a jövőre induló, éves Rockcon-t ;)
8.
8.
Csoki80
#3: A legtöbb mostani játék is ps3 szintű (vagy gyengébb) csak nagyobbak a felbontások és van 1-2 effekt.
7.
7.
Gpety
Az biztos, hogy ha nem is kamu, akkor nem így fog kinézni a végén, viszont motort láthatólag nem váltottak, a régit kalapálják tovább.
6.
6.
hedzsooo
#1: Majd jon, mikor eljon az ideje neki. Gyerekek, gyerekek. Manapsag annyira tudtok turelmetlenkedni, minden is kellene mar 1bol. :)))
5.
5.
hedzsooo
#3: EZ egeszen biztosan a vegleges verzioja! Merget is vehetsz ra.:)))
4.
4.
Macifasz
#3: Szerintem 100%-ig biztosak lehetünk abban, hogy a végeleges változat az nem így fog kinézni. Ez valszeg még egy nagyon korai, bétának se nevezhető verzióból van. Viszont ha igazak azok a hírek, hogy a játék forráskódja is kiszivárgott, na az nagyon nagy szopacs, és nem kicsit visszafoghatja a fejlesztést.
3.
3.
Viktor_The_Best
Nagyon fos ahogy kinez ha ez tenyleg a GTA 6! Kb. PS3-as szint! Remelem a vegleges valtozat nem igy nez majd ki...
2.
2.
Heldengeist
#1: Volt azért jó pár ennél nagyobb szivárogtatás a HL2 óta (Pl. TLoU2). Ez amúgy lófasz. Ezért biztos nem fog csúszni a játék.
1.
1.
ATi0021
Több Rockstar közeli forrás is megerősítette, hogy valódi:

https://twitter.com/LegacyKillaHD/status/1571491733506228224
https://twitter.com/LegacyKillaHD/status/1571493531734114305
https://twitter.com/jasonschreier/status/1571489679534608384


Half Life 2 óta a legnagyobb szivárogtatás. Azért remélem emiatt nem fog még tovább csúszni a játék. És azt is remélem ez azt jelenti, hogy jön az első trailer a hivatalos bejelentéssel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...