Hivatalos: Iron Man-játékon dolgozik az EA Motive

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA Motive hivatalosan is bejelentette, hogy a Marvellel közösen együttműködve egy új, single playerre kihegyezett akció-kalandjátékot készít a Vasember alapján.

Az EA Motive jelenleg serényen dolgozik a tervek szerint 2023. január 27-én megjelenő Dead Space remake-en, ennek ellenére kiváló hírt osztottak meg a rajongókkal a hivatalos-Twitter oldalukon: a Marvel Gamesszel együttműködve egy új, single playerre kihegyezett akció-kalandjátékon dolgoznak, melynek központi karaktere az egyik legkedveltebb Marvel-hős, Vasember lesz.

A korábban már pletykált projekt még kezdeti stádiumban van, így még egy jó darabig várnunk kell az első gameplay felvételre, illetve a megjelenési dátumra is. Ugyan nincs megerősítve, de vélhetően már csak az újgenerációs konzolokra és PC-re fog érkezni a játék.

Miután a csapat befejezte a munkálatokat a Dead Space remake-en, teljes erővel az Iron Manen fognak dolgozni. A stúdió executive producere, Olivier Proulx elmondása szerint egy friss és egyedi történetet szeretnének elmesélni, a Marvel pedig támogatja őket ebben, és hatalmas szabadságot ad a kezükbe. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle!

1.
1.
LGHDTV+
"Ugyan nincs megerősítve, de vélhetően már csak az újgenerációs konzolokra és PC-re fog érkezni a játék."

Milyen új generáció? Mert a PS5 és XSX már vagy 2 éve a piacon van. Vagy már csak PS6ra meg XXXre jön?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...