Begördült a Session, mutatjuk a launch trailert

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 23.
  • Videó
Link másolása
A páratlan élethűségre törekvő gördeszkaszimulátor, a Session: Skate Sim végre kilépett a korai stádiumból, és megjelent PC-n és konzolokon is. Lássuk, mire számíthatunk Philadelphia, New York és San Francisco utcáin!

A Creā-ture Studios aprócska, mindössze kilenc főt számláló brigádja régóta készíti már a Sessiont. A 2017-ben Kickstarterre küldött, azóta pedig folyamatosan hegesztett gördeszkás játékát, melynek korai változata mindvégig a teljesen autentikus, kiskapukat nem ismerő szimulációjával igyekezett kiemelkedni a hasonszőrű címek közül. Az 1.0-s teljes verzió végre megjelent, mellette pedig érkezett egy utolsó kedvcsináló is.

A Session: Skate Sim három jókora városban, Philadelphiában, New Yorkban és San Franciscóban engedi utcára a deszkásokat, akik az ikonikus helyszíneket szabadon vagy a több mint 150 küldetés során hódíthatják meg. A játékhoz egyébként 16 profi deszkás és 50 ismert brand adta a nevét, ráadásul a teljes élmény érdekében kapunk egy alapos videóvágót is, amelyben összedobhatjuk álmaink deszkás rövidfilmjeit.

A Session: Skate Sim PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...