Napokon belül PlayStationön is szárnyra kap a Century: Age of Ashes

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 23.
  • Megjelenés
Link másolása
A sárkánylovaglós akciójáték PS4-es és PS5-ös változata sokat késett, de nem lett elfelejtve. A jövő héten ezekre a platformokra is megérkezik a Century: Age of Ashes.

Habár a Century: Age of Ashes nem borította lángokba a világot, mégis egy olyan free-to-play játékról beszélhetünk, ami legalább egy próbát mindenképp megér. A PC-s játékostábor már tavaly óta, az xboxosok pedig szintén már egy jó ideje élvezhetik a sárkányháton űzött légiharcokat, a játékot fejlesztő Playwing stúdió azonban kissé megcsúszott a playstationös portokkal.

A jövő héten azonban a PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös játékosok ideje is eljön, a PlayStation Store-on feltüntetett dátum szerint ugyanis szeptember 26-án délben startol el a játék ezeken a platformokon. Az időzítés egyébként remek, hiszen a jelenleg futó első szezon egy új pályával, egy új karakterosztállyal, a Dragon Pass bérletével és rangsorolt játékkal várja a játékosokat.

További érdekesség, hogy tervben van a Century: Age of Ashes mobilos kiadása is, erről azonban egy ideje nem említett friss infót a Playwing csapata.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...