Friss előzetesen az új platformokat hódító Persona 5 Royal

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
A korábban PlayStation-exkluzív Persona 5 Royal idén októberben PC-re, Switchre és Xbox-konzolokra is megérkezik. Lássunk belőle egy kis ízelítőt!

Már a Persona 5 alapkiadásáról is érdemes volt ódákat zengeni, az Atlus azonban a Royal bővített változatával mégis sikeresen licitált rá önmagára. Sajnos azonban ennek ellenére is sok játékos húzhatta a száját, hiszen a kiváló JRPG kizárólag PlayStation 4-en jelent meg - még PS5-ön is csak visszafelé kompatibilitással játszhattuk az előző generációra tervezett címet.

Idén, a széria 25. évfordulóját ünnepelve azonban ez megváltozik. Október 21-én végre PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, Nintendo Switchen és egy önálló újgenerációs portként PS5-ön is elérhetővé válik a Persona 5 Royal, ráadásul a játék az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásához is csatlakozik. Ezek a verziók egyébként tartalmazzák a játék összes (szám szerint 45 db) DLC-jét is, szóval tényleg elég vaskos csomagokról beszélünk. Ha még nem volt dolgotok a játékkal, akkor mindenképp tegyetek vele egy kört!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...