Új színben tündököl az Xbox-kontroller

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 28.
  • Hardver
A Microsoft egy új színösszeállítású kontrollerrel kedveskedik az Xbox-felhasználóknak: itt a Mineral Camo festésű Xbox-kontroller!

Ugyan a fehér Xbox Series X-ről szóló pletykák hamisnak bizonyultak, azért tartogatott hardverbejelentést a Microsoft a tarsolyában. Egy új színkombinációjú Xbox-kontrollerrel lepte meg most a játékosokat a redmondi cég, mely a Mineral Camo nevet viseli. A korábban már megjelent Arctic Camo, Night Ops Camo és Daystrike Camo mintázatú irányítók inspirálták ezt a modellt is, mely tekintélyt parancsoló kékes árnyalattal rendelkezik. 

A Mineral Camo Xbox-kontroller hamarosan már a boltok polcairól is visszaköszön majd ránk. Egyébként a Sony is nemrég jelentette be a terepmintás PlayStation 5-kiegészítőit.

6.
6.
Krumplistarkedli
#2: Az igen, ez eléggé kellemesen hangzik!
Egy kérdésem maradt: vajon akinek van már 2 kontroller-je (és működőképesek), az hányszor vesz másikat csak mert hanyatt vágódott az új színtől/színektől? Több lesz a kontroller a házba mint a lyukas zokni :))
5.
5.
Viktor_The_Best
Hat ennel pocsekabb szint se lattam meg. Mar ne is haragudjanak meg!!
3.
3.
Jarl Balgruuf
Mikrokapcsolós gombokkal a membrànos gagyi helyett mikor akar végre kedveskedni?
2.
2.
honest guy
#1: Sokan használaton kívül dísznek is használják. Vagy csak simán jól esik ránézni használaton kívül. Barátom fiának a szobájában van a konzol és a srác csinált a kontrollereknek tartót fából, ami a géppel együtt fel van rakva a falra. Pici a szoba, nincs sok hely. És piszkosul jól néz ki úgy együtt a falon.
1.
1.
Krumplistarkedli
Szuper... csak egy a bökkenő: ha játszol, akkor a képernyőt nézed kb állandóan, és nem a kontrollert, hogy milyen színvilágban pompázik, nem? Én csupán a színe miatt nem vennék másik kontrollert, tök fölösleges (szerintem) :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...