Frissítve: A Logitech buktathatta le a fehér Xbox Series X-et

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 27.
  • Hardver
Link másolása
Eddig legfeljebb utángyártott borításokkal varázsolhattuk csupa fehérré az Xbox Series X-et, meglehet azonban, hogy már úton van konzol gyárilag fehér változata is. A Logitech új reklámjában már ki is sasolhatunk egyet.

Tudjátok, hogy mi menne jól a Logitech új, fehér színű felhős kézikonzoljához? Egy fehér színű Xbox Series X! Adná magát, hogy ha már leakről beszélünk, akkor az eddig csak feketében kapható konzol új gyári színét a Logitech G Cloud promóciós videója szivárogtassa ki, de váratlan módon egy másik Logitech-termék, az Astro A30 vezetéknélküli fejhallgató reklámjában tűnt fel a fehérben tündöklő doboz.

Ahogy azt a fenti képen, vagy egy pillanat erejéig az Astro A30 reklámjában is láthatjátok, a klip látványtervezői a hagyományos PlayStation 5 mellett egy csupa fehér Xbox Series X-et helyeztek el a háttérben. Meglehet persze, hogy az illetékesek csupán az egységesebb látvány érdekében döntöttek a fehér színű konzol mellett, de ha erről van szó, választhatták volna akár az Xbox Series S-t is, amely már a megjelenése napján fehérben gördült le a gyártósorról.

Egy fokkal valószínűbbnek tűnik tehát, hogy a Microsoft hamarosan kiadja az Xbox Series X fehér színű változatát is, melynek egyik első modellje már helyet talált a Logitech stúdiójában is. A húzás nem lenne teljesen meglepő, hiszen már az Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - Core kontroller is erősen fehér színezésben került a piacra, vagyis remekül illene az új Series X dizájnjához.

Update! Nincs jó hírünk, a Microsoft közleményt küldött a VGC-nek, amelyben leszögezi, hogy a fehér Xbox Series X nincs gyártásban, és jelenleg nem is tervezik, hogy ilyen modellt dobjanak piacra.

4.
4.
markoci555
Ez a pletyka egy gyenge reklám akart lenni a felhős ****jukhoz, akárki is indította el?
3.
3.
mephi
#1: Nálam itthon a PS5 a fehér színével nagyon kilóg a szobából. A fekete Series X jobban beolvad a környezetbe. Szóval egymagában így egy világos környezetben a képen jól mutat a fehér Series X, de biztos, hogy itthonra a feketét választanám én is.
2.
2.
Jarl Balgruuf
Jó lett volna ha van megjelenéstől is ilyen. Rózsaszín méginkàbb, de ez is nagyon szép.
Most hogy feketét vettem màr marad az.
1.
1.
Neo1989
2 Honapja van egy Series X-em, a fekete nekem sokkal jobban tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...