Íme, az időpont: este élesedik nálunk az Overwatch 2

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 4.
  • Hír
Link másolása
Az Overwatch-franchise történetének egyik legfontosabb eseményét tapossuk éppen: az első rész szerverei tegnap leálltak, ma este pedig elrajtol a folytatás.

Tegnap este, magyar idő szerint 18 órakor leálltak az első Overwatch szerverei, és ezzel a 2016-ban rajtolt lövölde végleg lehúzta a rolót. Ma átadja a terepet a folytatásnak, amely már free-to-play üzleti modellel, és alaposan felforgatott tartalommal, illetve játékmenettel fogja várni a rajongókat PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és Nintendo Switchen.

A szerverek 21 órakor bőgnek fel, érdemes lehet azonban megkezdeni az előkészületeket, amint lehet: PC-n már él az előtöltés lehetősége, míg konzolokon 18 óráig kell várni arra, hogy elkezdhessük lehúzni a játékot a masinánkra. A Blizzard persze megjegyzi, hogy az időpontokat jó eséllyel nem tudják majd percre pontosan tartani - reméljük, ennél nagyobb gond nem is lesz a rajttal!

Az Overwatch 2-ben változik a szintezés menete is, erről itt és itt olvashattok bővebben, míg a játék launch trailerét itt nézhetitek vissza!

1.
1.
JohnSpartan
Ha nem 20.000 várakozó lett volna ki is próbáltam volna! Talán ma már lesz elérhető szerver...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...