Negyven óra játékot ígérhet a God of War: Ragnarök

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 4.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint az új God of War összességében hosszabb lehet, mint az elődje, de a fő történeti szál ugyanúgy húsz órára fog rúgni.

Őrület, milyen világot élünk, már a várható játékidőről is idő előtt kezdenek el szivárogtatni az interneten!

A mindig jól értesült Tom Henderson az Insider Gamingen írta meg, hogy tudomása szerint a God of War: Ragnarök a mellékes tevékenységekkel együtt negyven óra játékot ígér majd: ebből húsz órát tesz ki a fő sztori, és húszat a maradék tartalom. Azt is megtudta, hogy az átvezetők a fő történeti szál esetében három és fél, a mellékküldetéseknél pedig egy órára rúgnak.

Arról már nem esett szó, hogy Henderson pontosan honnan szerezte az információit, és nyilvánvaló, hogy ez csak egy becslés - a végleges játékidőt egy sor másik dolog befolyásolhatja majd. Mindenesetre érdemes összevetni a számokat azokkal, amiket a rajongók az első részhez rögzítettek a HowLongToBeaten: ez alapján a Ragnarök hét és fél órával hosszabb lesz, mint a 2018-as játék, de ezt a pluszt a mellékes elfoglaltságok hozzák majd össze.

A God of War: Ragnarök november 9-én érkezik PS4-re és PS5-re. A játék legutóbbi előzetesét erre találjátok!

9.
9.
Viktor_The_Best
A 2018-as God Of War is kb 30 ora es ez csak a main story, ugyhogy siman lehet annyi.
8.
8.
daenath
Szerintem tobb, annak aki ki szeretne platinazni!
7.
7.
sisak peti
Bár minden játéknál legalább hasonló ár - érték arány lenne.
6.
6.
Heldengeist
#4: Ha ennyi lenne a max, az sem kevés. Nem érdekel a játék, úgyhogy nekem mindegy, hogy 40 óra vagy 400 kipörgetni, de általánosságban az utóbbi évtizedben nagyon rámentek a kiadók, hogy felpuffasszák a játékokat és x minőségi játékidő helyett legyen benne 3x "tartalom".
5.
5.
hedzsooo
Ez kb. megint olyan maszlag amit szerintem teljesen felesleges atvenni a kulfoldi bulvarhirekbol.
Persze manapsag a mennyisegen van a hangsuly folyamatos jelleggel.
A jatekot 1ebkent meg varjuk, termeszetesen.
4.
4.
Macifasz
#3: Igen, ez tuti így van, csak az emberek többsége valamiért még is úgy értelmezi, hogy akkor ennyi a max, amit bele lehet pakolni. Legalább is a neten olvasható hisztikből én erre engedek következtetni. :(
3.
3.
Chdz
#2: Ez gondolom akkor érvényes, ha az ember "átszalad" rajta. A legtöbb gémer nem így játszik.. Simán lesz a duplája, ha komótosan, mindent felszedve játszik vele az ember. Egy ilyen lineáris, üsd-vágd gémnél a 100 óra már nagyon is jónak számít.
2.
2.
Macifasz
Hát, nekem az előző rész, közepes fokozaton és úgy, hogy megcsináltam és összeszedtem benne mindent, kb. 90 óra volt. Szóval én valahogy nem tudok hinni ezeknek a hasraütés-szerű, 30-40 órás bemondásoknak. :D
1.
1.
Hunszi
A tartalomra egész biztosan nem lesz panasz, az első résznél a Valkűrök levadászása és a platinázás legalább annyi ideig tartott, mint a sztorit végigvinni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...