Februárra csúszott a Company of Heroes 3 megjelenése

  • Írta: szlav
  • 2022. október 4.
  • Csúszás
Link másolása
November közepére vártuk, de végül csak jövő februárban jelenik meg a Company of Heroes 3. A Relic Entertainment stratégiai játéka Itáliába és Észak-Afrikába vezényli a seregeinket.

A Relic Entertainment csapata teljesen transzparens volt a Company of Heroes 3 fejlesztése során, hiszen számos rajongót közvetlenül is bevontak a munkálatokba. Ehhez hasonlóan ma sem került sor mellébeszélésre: a stúdió bejelentette, hogy a játékuk nem áll egészen készen a hivatalos megjelenésre. Habár tartalom szempontjából már teljes a csomag, a fejlesztőknek még néhány hónapra szükségük lesz ahhoz, hogy kiirtsák az utolsó bugokat, újra átfussanak egy-két mechanikán, és megadják azt a polírt, amit a játék és annak rajongói is megérdemelnek.

Ennek jegyében tehát úgy döntöttek, hogy november 17-ről egészen február 23-ra tolják a Company of Heroes 3 megjelenését. A népszerű második világháborús RTS-sorozat harmadik nagy felvonására okkal várnak a rajongók, hiszen az Afrikában és Olaszországban zúgó háború rengeteg újdonsággal, köztük egy teljesen újszerű dinamikus kampánytérképpel kerül majd a játékosok elé.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...