A Super Mario-filmé a következő Nintendo Direct

  • Írta: szlav
  • 2022. október 4.
  • Cooltúra
Csütörtök este érkezik a Nintendo Direct következő közvetítése, a műsor azonban ezúttal nem a legújabb Switch-játékokról szól majd. A főszerepben ezúttal a Chris Pratt hangján megszólaló, moziba tartó Mario lesz!

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy végre belepillanthassunk a Super Mario-filmbe, csütörtök este, vagyis október 6-án, magyar idő szerint 22:05-kor ugyanis lepörög a következő Nintendo Direct, a műsor sztárja pedig mindenki kedvenc bajszos vízvezetékszerelője lesz. A japánok bejelentése szerint ekkor láthatjuk majd a film első előzetesét is, vagyis végre megtudhatjuk, hogyan áll Mariónak Chris Pratt hangja (azt már tudjuk, hogy hogyan festene az ő ábrázatával).

Ja, és kaptunk egy hivatalos posztert is, ami valljuk be, kicsit sem néz ki rosszul:
 

A The Super Mario Bros. Movie egyébként 2023. április 7-én kerül a mozikba. A filmben Chris Pratt (Mario) mellett Anya Taylor-Joy (Peach), Charlie Day (Luigi), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad), Seth Rogen (Donkey Kong), Kevin Michael Richardson (Kamek), Fred Armisen (Cranky Kong) és Sebastian Maniscalco (Spike) is feltűnik majd, ráadásul Mario eredeti hangja, Charles Martinet is cameózik majd egyet a filmben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...