Super Mario Bros.

TGA 2022: Újra belenézhetünk a The Super Mario Bros. Movie-ba

Trailer helyett ezúttal egy rövid klippel jelentkezett a The Super Mario Bros. Movie. Lássuk, hogy bandázik együtt Mario és Toad!

The Super Mario Bros. Movie - megérkezett a második előzetes

Saját Nintendo Directet kapott a jövő áprilisban moziba kerülő The Super Mario Bros. Movie. Az új előzetesben Princess Peach és Donkey Kong is feltűnnek.

The Super Mario Bros. Movie - íme, az első teaser!

Ma este a korábbi ígéreteknek megfelelően bemutatkozott a Super Mario-film első teaser trailere, egyúttal pedig a premierdátumra is fény derült.

A Super Mario-filmé a következő Nintendo Direct

Csütörtök este érkezik a Nintendo Direct következő közvetítése, a műsor azonban ezúttal nem a legújabb Switch-játékokról szól majd. A főszerepben ezúttal a Chris Pratt hangján megszólaló, moziba tartó Mario lesz!

Hétfői junk: ilyen lenne a Super Mario-remake-je

Egy Super Mario-rajongó grafikus gondolt egyet, és belevágott az eredeti Super Mario Bros. felújított változatába - Unreal Engine 5-tel, Chris Prattel a főszerepben.

Már nem kell sokat várni a Mario-film első teaserére

Hamarosan belenézhetünk az új Mario-filmbe: a New York-i Comic-Con apropóján teszik majd közzé az adaptáció első teaser trailerét.

Vadonatúj Super Mario-készletet villantott a LEGO

Újabb Super Mario-készletet dob piacra a LEGO, ennek azonban semmi köze nem lesz a tavaly bemutatkozott "pályaépítős" termékvonalhoz: egy hatalmas Question Blockot kapunk, benne a Mario 64 helyszíneivel.

Kétmillió dollárt ért a Super Mario egy példánya

Nem tartott sokáig a másfél millió dollárért gazdára talált Super Mario 64-kópia rekordja, a minap ugyanis a Super Mario Bros. egy példányáért fizetett ki kétmillió dollárt valaki.