Hétfői junk: ilyen lenne a Super Mario-remake-je

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy Super Mario-rajongó grafikus gondolt egyet, és belevágott az eredeti Super Mario Bros. felújított változatába - Unreal Engine 5-tel, Chris Prattel a főszerepben.

Adott egy Super Mario-rajongó grafikus, aki gondolt egyet, elkezdett bíbelődni az Unreal Engine 5-tel, és három hónap alatt oda jutott, hogy elkészítette a Super Mario Bros. remake-jének prototípusát. Természetesen a projektnek semmi értelme nincs a külső szemlélő számára (és reméljük, hogy a Nintendo jogászai sem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget neki), mégis érdemes vetni rá egy pillantást az alábbi videókon keresztül!

A remake szokatlanul élethű grafikát ígér, és ha már ez volt a koncepció, a főhőst arról a Chris Prattről mintázta az alkotó, aki a csütörtökön trailerrel jelentkező Mario-filmben is a hangját adja a karakternek. De van itt még más is: az úriember a játékmeneten is csavart egyet, hiszen a világ most már 2,5D-s például, a tűzgolyókat pedig váll mögül figyelő kameranézetből, célkereszttel dobáljuk.

Reméljük, minél tovább húzza a fejlesztés, a Jack Black-féle Bowsert nagyon szeretnénk még látni!

2.
2.
Krumplistarkedli
Hát engem eléggé zavarna hogy srégen hátulról lehet látni hogyha ezt játszanám, azt se látod rendesen, hogy mekkorát ugorj a szakadék előtt, mert ugyebár voltak az eredetibe kisebb-nagyobb szakadékok is.

De ettől eltekintve nagyon ötletes, én kb bele se gondoltam hogy Márió hogyan érezheti magát a föld alatti pályákon, mennyire feeling-es így látni srégen hátulról, hogy egy nagy sötétes keskeny csarnokban kell ugrabugrálni az akadályokon és közben meg melletted a szakadék! Te Jó ÉG! :)

Na és hol jön be levegő, nem látok szellőzőnyílásokat a földalatti pályákon... Megfullad Marhajó...izé Márió :))
1.
1.
markoci555
egy poénnak elmegy mielőtt törölteti a nintendo, de nagyon amatőrnek érződik
nem 2.5D, hanem 3d-ben vannak megcsinálva a szűk pályák, a kamera meg a mozgás árulkodik róla, mivel szörnyűek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...