Multiplatform játék lesz a Tequila Works Stadia-exkluzívjából

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 5.
  • Bejelentés
A Tequila Works fejlesztette Gylt az egyik első Stadia-exkluzív volt, a szolgáltatás bezárásával pedig újabb platformokra juthat el.

A Stadia bezárásának híre egy sor kérdést felvetett. Mi lesz a játékosok mentéseivel? Mi lesz a még készülő játékokkal? Hát a korábbi exkluzívokkal? A Tequila Works fejlesztette például a platform egyik első exkluzívját, a Gyltet, és bár az alkotók sosem zárták ki, hogy az anyag végül multiplatform lehet, a játék végül megmaradt Stadia-címnek.

Aki titkon bízott benne, hogy az eltűnt unokatesóját kereső lányról szóló soft horror előbb-utóbb más platformokat is meghódíthat, most örülhet, a Tequila Works ugyanis - valószínűleg a Stadia bezárásától nem függetlenül - bejelentette, hogy 2023-ban más gépeket is meghódít majd a játék. A pontos platformlistáról egyelőre nem esett szó.

1.
1.
crytek
Bolondok is lennének hogy ha a jobb címeket nem adják ki mindenre. Mert ezekről a helyekről legalább megy majd nekik a pénz ha már a stádai eladásai nem igen lehettek acélosak,meg ugye már nem is lesz több.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...