Új kiadást, next-gen verziókat kap a The Outer Worlds

  • Írta: szlav
  • 2022. október 5.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, újabb, minden eddiginél nagyobb csomagban tér vissza a boltok polcaira a The Outer Worlds. A Spacer's Choice Edition ráadásul PlayStation 5-re és Xbox Series-konzolokra optimalizálja a szerepjátékot.

Javában készül már a The Outer Worlds folytatása, az Obsidian csapata azonban még nem tett pontot az első rész végére sem. Hivatalos bejelentést egyelőre ugyan nem kaptunk, a tajvani korhatár-besorolással foglalkozó szervek azonban lebuktatták a The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition érkezését (via VGC).

Egyelőre persze nem tudhatjuk biztosra, hogy mit tartalmaz majd a csomag, de ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy valószínűleg a remek FPS-szerepjáték definitív kiadásáról van szó, így az alapjáték mellett benne lehet a Peril on Gorgon és a Murder on Eridanos két nagy DLC-csomagja is.

Ennél is izgalmasabb viszont, hogy a besorolás nem csak a játék eddigi gépeit, de a PlayStation 5-öt és az Xbox Series X/S-t is megjelölte célplatformnak, vagyis úgy néz ki, hogy ez a csomag hozza majd a The Outer Worlds hivatalos újgenerációs frissítését is. Itt érdemes megemlítenünk, hogy az Obsidian már bő tavaly tavasszal kiadott egy 60 fps-es patchet az új generáció konzoljaira, ezt azonban aligha nevezhettük teljes értékű next-gen portnak.

2.
2.
KopyAti
#1: Én elakadtam benne valahol a közepe felé, de majd most akkor újra nekiugrok ps5 ön.
1.
1.
HMoody
Az eddigi egyik legzseniálisabb játék, amivel találkoztam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...