25 éves a Fallout-franchise

  • Írta: RangerFox
  • 2022. október 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A hatalmas múlttal rendelkező Fallout-széria legelső része 25 évvel ezelőtt jelent meg. A készítők ennek apropóján egy kis visszatekintést tartanak egy videó erejéig.

Idén ünnepli a 25. évfordulóját a Fallout-széria, ugyanis a sorozat legelső része 1997-ben jelent meg. Tim Cain és Leonard Boyarski - akiknek meghatározó szerepük volt a Fallout elkészítésében - az alábbi videóban beszélgetnek arról, hogy mik inspirálták őket a Fallout világának megalkotásakor, valamint arról, hogy hogyan alkották meg a játék sötét és egyben retró hatást keltő univerzumát. Érdemes megnézni, igazi nosztalgiabomba. 

8.
8.
Ooorky
#7: Az már a motor limitáltsága...
Van egy interjú a készítőkkel ahol concept art-okat mutogattak, miket találtak ki, aztán amikor megjött a devkit rá kellett jönniük, hogy Vegas soha nem lesz olyan lesz amilyennek megálmodták (egy valódi város több tízezer emberrel).
7.
7.
Heldengeist
#6: Történetileg és világépítés szempontjából igen, de játékmechanikák terén sokat veszített a mélységéből.
6.
6.
Ooorky
#3: New Vegas szerintem egész közel volt, csak a bethesda szarrágása miatt félkészen kellett kiadni (youtubeon van vagy 100 órányi anyag mi maradt ki, részben a motor limitáltsága, részben időhiány miatt, maga a térkép is fele akkora mint amekkorára tervezték stb.).
5.
5.
Heldengeist
#4: "Nem rossz a 4 se, csak kell neki legalább 300 normálisabb mod, hogy rendbevágja."

Ezt hívják úgy, hogy rossz. Egy teljes árú AAA játékot azért ne a közösségnek kelljen már rendbe vágni.
4.
4.
Chdz
#2: Nem rossz a 4 se, csak kell neki legalább 300 normálisabb mod, hogy rendbevágja. A 76 lett igazán, ami kula, mert netes, meg nem is modolható. Kuka.
3.
3.
silkgoat
Az 1es es a 2es ota sajnos nem jelent meg ujabb...kar
2.
2.
Jarl Balgruuf
Kérdés lesz-e jövője a hulladék 4 és 76 utàn.
1.
1.
Heldengeist
Halottak már nem ünnepelnek semmit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...