Tartalmas játékmeneti bemutatót kapott a The Chant

  • Írta: szlav
  • 2022. október 13.
  • Videó
Link másolása
Glory Island különös szigetén egy bizarr szekta és jó sok interdimenzionális förmedvény vár majd ránk. Lássuk, hogyan fest menet közben a The Chant!

Nemsokára megérkezik a The Chant, a Brass Token túlélő horrorjátéka, így a fejlesztők most egy kiadós gameplay-előzetes mellett magyarázták el, hogy milyen veszedelmek várnak ránk Glory Islanden. Főszereplőnk, Jess azért érkezik a szigetre, hogy kiheverje egy múltbéli traumáját, a helyi szekta tagjai azonban nem teszik könnyűvé a gyógyulását. Az őrült kultisták utat nyitnak egy parazitikus dimenzióba, így a szigetet hamar az uralma alá veszi egy ismeretlen sötét erő.

Szerencsére nem leszünk teljesen védtelenek a kozmikus horrorba illő lények és a gyilkos szektatagok ellen. A szabadon bejárható sziget felfedezése közben Jess számos spirituális fegyvert és egyéb eszközt készíthet, melyek segítségével felveheti a harcot az őt fenyegető veszedelemmel. Érdemes azonban megtartani főhősünk testi, lelki és mentális egészségét, hiszen ha ez az egyensúly felbukik, az könnyen behatással lehet a játék végkifejletére is.

A The Chant november 3-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...